Menü

2012.02.24.     Hozzászólás 5

Kutya vs. Armstrong

Lám-lám, mindenben van valami jó. Tavaly év végén nagy okosan ...

Lám-lám, mindenben van valami jó. Tavaly év végén nagy okosan kiszámoltam, hogyan fogok kijutni megint az 5150 US Chamionshipre, Des Moinesba. Idén megint ez a fő célom, így első versenynek beiktattam egy debütáló futamot Sri Lankában. Ez konkrétan múlt hétvégén lett volna, és úgy gondolom, hogy a garruchai tábor után nem is ment volna olyan rosszul, némi pontot legalább is szereztem volna.

Erre az igen profi WTC 3héttel a verseny előtt jelezte, hogy törlik az 5150 profi futamot, de ha szeretnék, amatőrök között versenyezhetek egyet. Az ajánlat nem volt annyira csábító, így gyorsan lemondtam a jegyem és buktam jó sok pénzt. Aztán elkezdtem attackolni a WTC-t egy kis kártalanításért.

Azt tudtam, hogy készpénzt kicsikarni képtelenség lesz, ezért rögtön a hosszútávos éves liszensszel indítottam, ami 750dollár, szóval nagyjából arányban van a buktámmal. Mondjuk eszem ágában sem volt újra 70.3-as futamokon indulni, de aztán észleltem, hogy a WTC nem csak törölte Sri Lankát, de nemes egyszerűséggel 2012 elején átszabta az egész 2012-es kvalifikációs rendszert. Eszerint idén már 5 versenyt kell csinálnom, szemben a tavalyi 3-mal, és benne vannak 70.3-as versenyek is. Ezek után elkezdtem kacsingatni a 70.3-as futamokkal is, és rögtön kinéztem kedvencemet, a St.Pölten 70.3-at. Újabb lökést az adott, hogy közben egy Lance Armstrong nevű amatőr kitalálta, hogy idén triatlonozni akar, méghozzá hosszabb távokon. Panamában rögtön berámolt egyet a mezőnynek…

A következő móresre tanítást a Texas 70.3-on tervezi. Mivel Héczey Bandi barátom is épp a közelben lakik, sőt ő maga is indulni fog, kézenfekvőnek tűnt, hogy ott is indulni kellene. Közben a WTC-től sikerült kicsikarnom a liszenszt, úgyhogy ma már mindkét 70.3-ra be vagyok nevezve. Motivációm az egekben, nem lennék Lance helyében. Alakul tehát egy Kutya-Lance meccs. Biztos ő is baromira készül rám, szóval össze kell kapnom magam. :)

Kidolgozom a taktikát, ha megvan, megírom, addig is elmentem futni. Egy hosszút, ha már így alakult…

Ki tudja, ha már van liszenszem, lehet, hogy év végéig

egy Ironmannel is bepróbálkozom. Ha kicsi a tét, kedvem sötét.

Szponzorok

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.


 • csokebalazs 2012.02.27.   03:25

  csokebalazs

  Bandi,Rabló,Józsika,Te,Én..mekkora sor lesz itt!!

  válasz erre...

 • kutya 2012.02.26.   20:48

  kutya

  Olá Bala! 5??? Bandi, Te meg én az három. Ki lesz még? Józsika? Még vele is akad egy! :)

  válasz erre...

 • csokebalazs 2012.02.26.   16:44

  csokebalazs

  Lassan egy OB jön össze akkor így Galvestonban.5 magyar induló egy amerikai 7O.3-on!várunk Eb úr!

  válasz erre...

 • triVili 2012.02.25.   22:09

  triVili

  Szurkolunk a legbátrabb magyar triatlonistának! Vagy ahogy a német mondja: "Wer bremst-verliert!" Hajrá Csabi! Ui.: Ma egy pillanatra azt hittem Téged látlak. De megnőtt ez a "Kutya"-gondoltam....de aztán rájöttem a nagy"Kutyát" azaz bátyád és családját láttam Sopronban a K resz-parkban.

  válasz erre...

 • AdamH 2012.02.24.   23:58

  AdamH

  Csabi Sri Lankát ne sajnáld, Lenti Anitáék meséltek róla. Nem sok útlezárás volt, ellenben élénk városi forgalom tankcsapdányi lyukakkal. Sultán is azt nyilatkozta nagyjából, hogy annak örül legjobban, hogy haláleset nem volt. Lancet elhozhatnád Pöltenbe is ne kelljen már olyan messzire utazni az oktatásért.:) Midenesetre a Konai szemeszter érdekes lesz.

  válasz erre...