Klubcsapat OB elő‘tt Hír

Kuttor Csaba
Kuttor Csaba
2009/05/28
Hirdetés

Már sokszor hibáztam azzal, hogy esélyesnek kiáltottam ki magunkat, így ezt most nem teszem. Inkább lehet, hogy a parasztvakítás eszközéhez kellene nyúlnom...

Minden versenyző‘nk duatlon EB-zet, tehát fiatal kis testük totál romon van, én meg ugyebár középtávot nyomtam, ergo két napja tudok újra járni. Mit is várhatnánk?

Biztos legyalul minket a Török-Török-Woodward-Benő‘cs TVK-s osztag, avagy a Bajai-Faldum-Végvári nevekkel fémjelzett Magyis különítmény. De ott van a szintén nem gyenge budaörsi Vanek-Molnár-Tóth-Kovács és a debreceni Lipták-Kéki-Fecskovics-Pocsai brigád is.

Semmi jóra nem számíthatunk tehát, célunk mindössze a tisztes helytállás! :)

Ja, és ahogy mondani szokás egy tisztességes negyedik hely még mindig szebb,mint egy becstelen első‘. Illetve, hogy szépen csillog a bronz is. Továbbá fiatal csapatunk bármi is történjen jó úton jár. Ennek a hosszú útnak az elején járunk, tehát a gyümölcse csak 2023 ő‘szén érik be, a hétvégén még semmi sem történik, ha picit hátrébb végzünk...

Tehát én felettébb elégedett leszek, mint edző‘, ha a Kuttor-Király-Bogdány-Ruzsás-Csortos ötösfogat teljesíti a távot, a Bartos-Bartos-Borsányi-Polonyi-Fegyver csapat tisztesen helytáll, illetve a szintén igen lelkes harmadik csapatunk nem esik össze.

A nő‘k mező‘nyében Guinness rekordot állítunk fel a két benevezett csapatunkkal! Ezek után ez eredmény már szinte másodlagos. Á–rülök, hogy ott vannak. :)

Van egy serdülő‘ sorunk is, a Valet-Anheuer-Berkes trió. Na, ő‘k tényleg odatehetnék magukat rendesen, hogy a sok felnő‘tt fiaskót feledtessék. Szerintem ebben nem is lesz hiba. A három srácot a vállamon, pajzson viszem majd a dobogóra, legalább egy-két fotóra így fel tudom magam csempészni.

Szóval ezek a tervek, aztán meglátjuk.

Még az is lehet, hogy nyerünk? :)

Hirdetés