Képzelt riport Amelivel… Hír

Kuttor Csaba
Kuttor Csaba
2008/09/17
Hirdetés

Megyek éppen a Honvéd-kórház új tömbjének folyosóján. Körbe-körbe romon lévő‘ emberek, irigy tekintettel figyelik, ahogy 3 lépés/mp-es frekvenciával zúzom a hátul lévő‘ irodák felé.

Látszólag semmi bajom.

Jól látszik.

Tényleg semmi bajom, vérképet csináltatni megyek, és mivel nekem ferritin problémáim szoktak lenni, amit a Sportkórházban nem néznek, inkább ide járok, kihasználva hatalmas protekciómat, hogy egy tanítványom és sporttársam éppen itt dolgozik.

Ameli jön elém, mert sokadszorra is elcseszem az irányt

Megjelenik a folyosón szemben egy karcsú fehér köpeny, alul alacsony zsírszázalékú lábszárak látszanak ki, melyek öt lépés/mp-el rángatják gazdájukat.

Á‰ppen - hogy-hogy nem - rohanásban van, ezért keresetlen szavakkal illet, hogy lehetek ekkora balfék, hogy nem találok hozzá, majd ha lehet, még nagyobb sebességre kapcsolunk a hátralevő‘ métereken.

Ajtó becsap, én épp levegő‘ után kapkodva keresgélek ülő‘ alkalmatosság után, de azt látom, hogy a kémcső‘ket közben megcímkézte, tűt feltépte és a bicepszem felé nyúlkál, hogy elszorítsa. Sikerül is neki. 15,4mp múlva, két deci vérrel könnyebben beszélgetésbe is tudunk bonyolódni.

 

Szia, látom köpenyben. Mi ennek az oka?

Az, hogy veled ellentétben én dolgozom. Most megyek, elaltatok valakit, holnap a HM AEK-ban leszek, irodában. De ha beesik mellette egy kis ügyelet, akkor még az alvást is kihagyom.

 

Hogy jut emellett energiád arra, hogy sportolj? Nem is olyan gyenge szinten

Hiperaktív kislány voltam, és az izgágaság megmaradt a mai napig, nem bírok a fenekemen ülni. Ha kisüt a nap, és melegebb van 5 foknál, már húzom is ki az uramat egy kis kerékpározásra. De nagyjából ugyanez a helyzet a futással is.

 

Sokan nem tudják, hogy régebben Héczey Bandi barátnő‘je voltál. Miért nem kezdted el korábban a triatlon, hiszen a késztetés kézenfekvő‘nek tűnt?

Igy utólag talán tényleg hiba volt nem belecsapni komolyan a triatlonba, hiszen ha jobban menne az úszás, akkor egész szép eredményeket is elérhetnék. Most már sajnos nincs annyi idő‘m úszni, amennyi kellene ahhoz, hogy nagyot fejlő‘djek. A hosszabb távokon viszont talán lehet még keresnivalóm. No, nem Csomor szinten, inkább a hazai dobogóra gondolok.

 

Nem zavarja mostani uradat, Polonyi žIcaBalázst, hogy az edzéseken elmész vele?

Miért? Téged Zavar? Simán lenyomlak hegyen! J

Egyébként legalább ennyi idő‘vel több az, amit együtt töltünk! Futáson pedig azért néha ledobom a vasmacskát. Ott a fiúk azért csak lenyomnak, ha akarnak.

 

Igaz, hogy edzések után elviselhetetlen vagy? J Ha jól emlékszem, nekem egy ilyen alkalommal ugrott be a beceneved: Dragon, azaz sárkány

Na vigyázzá™ mer mingyá jól taknyán tenyerüllek, de úgy ám, hogy elöröd az orrod vérre! Szóval te voltál? Na, mindegy. Igaz, ami igaz, mivel nekem általában erő‘sebbek az edzések, mint a fiúknak, ezért vagy nyakig savasodok, vagy eléhezek. Mindkettő‘ esetben picivel több türelem szükséges hozzám, de ez csak addig tart, míg nem tolok be egy nagy tál tésztát.

 

Négy éve fárasztjátok egymást Icával. Lesz ennek a gyönyörű románcnak valami egyéb eredménye is végre?

Balázs ma már ipari méretekben szedi a ginsenget és az egyebeket Az eredményrő‘l nincs kétségem J azaz közeleg az utánpótlás, aztán írhatsz neki egy év múlva edzéstervet!

 

Hirdetés