Felmérő‘ a KSI-n Hír

Kuttor Csaba
Kuttor Csaba
2009/03/30
Hirdetés

Gondoltam, hogy nem lesz valami nagy parádé a tegnapi felmérő‘n. Ez nagyjából be is jött... :)

A lábakban még élénken él az elvégzett kerékpáros edzések emléke, a felejtéshez úgy tűnik kevés volt az utazás meg egy nap pihenő‘. Minő‘ meglepetés... :)

No sebaj, a lényeg, hogy mindenki küzdött, mint pók a lucernában, velem az élen. A futáson volt nagyon szembetűnő‘ a merevség. Magamat nem láttam, de éreztem, hogy a futás oktatófilmjét nem ma kellene a fő‘szereplésemmel leforgatni. Ennek ellenére keringésben rendben volt mindenki, mert ha küzdve is, de többé-kevésbé hoztuk a kötelező‘t. a 10kilis idő‘kben 30-60mp-et látok, az 5-ösöknél meg olyan fél perc körül. Ennyit biztos számított a frissesség hiánya. aki Medulinból szerdán hazajöttek, nem panaszkodhatnak arra, hogy fáradtak maradtak. Náluk inkább az számított, hogy a horvát tábor kicsit elment a kerékpár felé, így a futó és úszó formájuk úgy cuzammen esett átmenetileg vissza. Kenéz 33perce egész jó. Elfogadható a Király Kristóf ideje is, kicsit kicsúszott a 33ból. Egész jó Csortos Iminek a 35ön belüli idő‘ is.

A fiatalok nagyot alakítottak. Fő‘leg Boros Zsófi volt elemében. A csaj 22:40-rő‘l startolt decemberben, ehhez képest most 19:47? Hát, a év fejlő‘dése már nem vehető‘ el tő‘le :)

A nagy küzdelem futáson megpecsételte az úszást is. Gyakorlatilag mindenki romon volt. Tisztességgel végigtolták a srácok, de nem volt benne köszönet... Szerintem nem is nagyon lehet cső‘max futás után normálisan úszni, de ez már egy másik kérdés.

Á‰n toltam egy 17:28-at amivel felettébb elégedett vagyok. A Kristóf úszott még közel önmagához (ebbő‘l azért látszik, ki az igazán állóképes...), és a Ruzsás is megúszta, amit illik ilyenkor.

A nap parádéja szintén az utánpótlásból jött. Az Anheuer "kis" Kristóf szállított egy 9:47-es egyéni csúcsott 800-on. Alakul a gyerek, mint a púpos a prés alatt.

Most asszem a hetet lazábbra vesszük, aztán hétvégén Somogyszilen leteszteljük magunkat frissen is, majd egy 3-1es ciklus következik zavartalanul Kaszóig.

Mindenkinek jó edzést!

Hirdetés