Menü

2009.03.30.     Hozzászólás 3

Felmérő‘ a KSI-n

Gondoltam, hogy nem lesz valami nagy parádé a tegnapi felmérő‘n. Ez ...

Gondoltam, hogy nem lesz valami nagy parádé a tegnapi felmérő‘n. Ez nagyjából be is jött... :)

A lábakban még élénken él az elvégzett kerékpáros edzések emléke, a felejtéshez úgy tűnik kevés volt az utazás meg egy nap pihenő‘. Minő‘ meglepetés... :)

No sebaj, a lényeg, hogy mindenki küzdött, mint pók a lucernában, velem az élen. A futáson volt nagyon szembetűnő‘ a merevség. Magamat nem láttam, de éreztem, hogy a futás oktatófilmjét nem ma kellene a fő‘szereplésemmel leforgatni. Ennek ellenére keringésben rendben volt mindenki, mert ha küzdve is, de többé-kevésbé hoztuk a kötelező‘t. a 10kilis idő‘kben 30-60mp-et látok, az 5-ösöknél meg olyan fél perc körül. Ennyit biztos számított a frissesség hiánya. aki Medulinból szerdán hazajöttek, nem panaszkodhatnak arra, hogy fáradtak maradtak. Náluk inkább az számított, hogy a horvát tábor kicsit elment a kerékpár felé, így a futó és úszó formájuk úgy cuzammen esett átmenetileg vissza. Kenéz 33perce egész jó. Elfogadható a Király Kristóf ideje is, kicsit kicsúszott a 33ból. Egész jó Csortos Iminek a 35ön belüli idő‘ is.

A fiatalok nagyot alakítottak. Fő‘leg Boros Zsófi volt elemében. A csaj 22:40-rő‘l startolt decemberben, ehhez képest most 19:47? Hát, a év fejlő‘dése már nem vehető‘ el tő‘le :)

A nagy küzdelem futáson megpecsételte az úszást is. Gyakorlatilag mindenki romon volt. Tisztességgel végigtolták a srácok, de nem volt benne köszönet... Szerintem nem is nagyon lehet cső‘max futás után normálisan úszni, de ez már egy másik kérdés.

Á‰n toltam egy 17:28-at amivel felettébb elégedett vagyok. A Kristóf úszott még közel önmagához (ebbő‘l azért látszik, ki az igazán állóképes...), és a Ruzsás is megúszta, amit illik ilyenkor.

A nap parádéja szintén az utánpótlásból jött. Az Anheuer "kis" Kristóf szállított egy 9:47-es egyéni csúcsott 800-on. Alakul a gyerek, mint a púpos a prés alatt.

Most asszem a hetet lazábbra vesszük, aztán hétvégén Somogyszilen leteszteljük magunkat frissen is, majd egy 3-1es ciklus következik zavartalanul Kaszóig.

Mindenkinek jó edzést!

Szponzorok

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.


 • B.Tomi 2009.04.02.   21:36

  B.Tomi

  én csak annyit tennék az egész felmérőhöz,hogy ha már megemlítettünk pár futó időt akk én is szeretnék dicsekedni egy picikét az enyémmel,igaz nem nagy eredmény,de számomra sikerült egy nagy jeget törni. Eddigi 10kilijeim során talán ha 1szer sikerült belül futnom a 4perceseken és most a hétvégén másodszor,nem is kevéssel!!!! végülis a 3:43as ezrekkel teljesítettem és magamhoz képest kiválóan,bár amit csabi leírt h kb 30-60mp között van még az időkben én szeretném a legjobban h igaza is legyen:D:D az úszásról meg csak annyi h : NO COMMENT! :S volt már jobb is na ennyi :D

  válasz erre...

 • Atesz 2009.03.31.   14:24

  Atesz

  Amióta megy ez a kódos, nyitószalaggal ellátott pöttyös akció, már az íze sem a régi túrórudinak, vigyázzatok! Én azon kevés exhonvédosok egyike vagyok aki nem f*sta össze magát Somogyszilen, úgyhogy engem ne kérdezzetek..

  válasz erre...

 • Pányó 2009.03.31.   08:56

  Pányó

  Somogyszil.....a túrórudi hazája! ( ha wc-t kerestek hívjatok fel egy exhonvédost) Kutya az első hely még elfogadható! úgyhogy b....ál oda diszperzittel!

  válasz erre...