Menü

2009.01.17.     Hozzászólás 10

Fashion Week

A képen egy igazi divatbemutató látható! :) Gondoltam, ha már a cigány ...

A képen egy igazi divatbemutató látható! :)

Gondoltam, ha már a cigány öltözetekrő‘l szó volt, akkor egy kicsit demonstráljuk is.

A TVK-sok ruházatára csak annyit mondhatok, hogy: Nem ér!

ők már akkor zsírprofik voltak, tehát a kakukktojás szerepét kapják a fotón. Ellenben itt látható Pányó (jobbról második) Adidasa, amely csak nagy tömegben érvényesül.

Körülbelül pont úgy, mint általában a válogatott felszereléseink :)

Fazék (Fazekas Attila, bal szél) is érdekes dzsekit rántott magára, de a prímet kétségtelenül Feuer Robi viszi (második balról), aki egy egészen hihetetlen kabátban gondolta teljesíteni a Kanári-kört (200km).

Komolyan mondom, nem is értem, hogy bírtunk ilyeneket magunkra venni! :)

Biztos mindnyájunknak azt mondta az anyukája otthon, amikor elő‘ször ezeket felvettük, amit nekem a mamám, ha egy nem annyira žkorkövető‘ darab jutott rám, hogy: Vagány!

Azt hitte, hogy ezzel majd büszkén hordom.

Egyébként bevallom, egy ideig ezt meg is ettem. :)

Na de fiúk! Itt a képen mindenki húsz felett jár

Szponzorok

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.


 • AdamH 2009.01.20.   13:32

  AdamH

  Vilikém ! Nem tudom, hogy Riff-Raff volt-e, mert a brand már lekopott, de ha arra citromsárga trikóra gondolsz a 93-as ETU versenyről, amin egy old school bajúszos cirkuszi trikóban lévő betyárszerű ember ül egy dupladefektes gyermekbiciklin, szögescipővel a lábán, kezében pántlikás cilinderrel fényes jókedvében, na az meg van a szekrényben. Inkább úgy gondolom, hogy arra a versenymezre gondoltál, a kibuggyanó hasnak tág teret engedő lilás ábrákkal díszített darabra, amit rég elfeledett, bohém életfelfogású, örökös tiszteletbeli elnökünk is szívesen viselt, mert nem mondta neki senki, hogy ezt nem kellene. Yanó Hawi ruháit se feledjétek a félkörös hasi kivágással Vasarellyt megszégyenítő abszrakciókkal, olyanom is van még. Rendezni kellene egyszer egy divatbemutatót, mondjuk azon a bálon ahová minket is beengednek.

  válasz erre...

 • Trivili 2009.01.20.   13:13

  Trivili

  A Velencén kapott Drommer féle Riff-Raff mezekre emlékeztek? Szép színes volt! Mintha a Herr Gyuszin láttam volna még ilyet....

  válasz erre...

 • Pányó 2009.01.20.   09:33

  Pányó

  Még néhány év és árverésre bocsátom a Zizegős-Honvédost. Addig meg Csilliárdokért bérlek egy széfet és biztonsába helyezem. Szeritem.....

  válasz erre...

 • AdamH 2009.01.19.   13:16

  AdamH

  Aha, most már értem a szponzorációt amit Vili írt ! Bár a bankárokra ma rossz idők járnak, leagalábbis ezt állítják.:)

  válasz erre...

 • kuttor.csaba 2009.01.19.   12:47

  kuttor.csaba

  És éljen Feuer Robi! :))))

  válasz erre...

 • Atesz 2009.01.19.   12:42

  Atesz

  Éljen Csabi! Éljen Pál Balázs!

  válasz erre...

 • kuttor.csaba 2009.01.19.   12:39

  kuttor.csaba

  Csá Atesz! A képbeillesztés funkció nem megy a blogon sajna! De csak miattatok először elküldöm a Pál Balázsnak, ki eme oldal gazdája, és ő felteszi képpel. Eddig is kerestem bőszen, de szemsérvem lett így leálltam... :) Viszont a jövőben csak színesben jelentkezem, mert a problémát hamarosan orvosoljuk, addig meg kis kerülővel, de csak eljutnak ide a dolgok :)

  válasz erre...

 • Atesz 2009.01.19.   11:16

  Atesz

  Pányó dzsekijéből több tucat szaladgált a Honvéd öltözőjében, gondolom az adidasnál ez a szín nem fogyott (nem is értem miért nem). Csabinak egy észrevétel: látom megtaláltad a blogon a képbeszúrás funkciót - de ennek külön örülök, mert biztos lesznek még vicces képek. Feuer Robira rákerestem kiváncsiságból, ahogy nézem a Warburg Pincus igazgatója épp. Azért ez a képe, kicsit más, mint a Csabi által becsatolt :) http://www.portfolio.hu/en/conference/eloado.tdp?cCheck=1&eid=252&id=17

  válasz erre...

 • AdamH 2009.01.18.   17:51

  AdamH

  Vilikém ! Lassan le is igazolhatnál hozzánk ha Sopront meguntad. Tegnap is nagyon kellemes és hasznos klubdélután volt, fogsz majd olvasni róla. Pányót én is gyakran láttam ebben a zizegősben. Ahogy a cipőjét elnézem, ha jól látom TIME karbon talppal, nekem is van még egy 15 éves darab, jelenleg ráhegsztve a spinning gépre. Elnyűhetetlen. Batár Gabi használt még ilyet, az már tiszta fehér volt a mosástól. Megjegyzem Natascha Badmann még mindig ilyenben jár. Barta Pityunak volt egy szép piros dizájnos Schwechateres napszemüvege is, na az is kuriózum, jól ment volna a dzsekihez. Tényleg mi van Feuer Robival??

  válasz erre...

 • Trivili 2009.01.18.   12:16

  Trivili

  Igen a Pányó dzsekije nagyon ismerős! Sokszor láthattuk az évek során. Ezen volt a "Schwechater"-es felirat? A Feuer Robi mindig csúcs volt! Egyszer Nizzában mikor utolértek minket a Motorolás profik alig tudtak leelőzni minket úgy röhögtek a Robi házilag hegesztett előrenyúló nyeregcsövén! Apropó mi van a Robival? Őt is reaktiválhatnátok,ha másként nem talán szponzorként! :-))) Vili

  válasz erre...