Ez is triatlon - Bardolino Hír

Kuttor Csaba
Kuttor Csaba
2010/06/25
Hirdetés

 

Eddig nem volt rá időm, de azért szűk szavú megemlékezést így utólag azért ejtek a múlt hétvégéről. Szóval kedvenc olasz versenyem következett, amely gyönyörű tanulópálya a fiataloknak is. Ennek örömére Dudás Eszti élete első olimpiai távját teljesítette, míg Király Kristóf, Bogdány Kenő meg a Ruzsás "Magdi" némi sikerélményt jött gyűjteni. Nagy örömömre több magyar is volt amezőnyben. Rendes Csabi, Tóth Tomi, Vanek Margit és az idén igazi Jolly Joker Csomor Erika.

A csajok szépen végigküzdötték a szakadó esőben megrendezett versenyt, túl nagy bolyok nem voltak, így náluk a veszélyhelyzetek előfordulási esélye is kisebb volt. Margit, Erika és Eszti egymás után érkeztek be az 5-6-7 helyeken. Eszti 38 körüli futóideje így elsőre reménykeltő, az úszáson viszont kiütközött tapasztalatlansága. A hullámos vízben szépen elveszett... Ha előrébb jön majd ki, szép eredményeket fog elérni, addig is megteszi kezdetnek egy ilyen kemény küzdelem utáni hetedik hely.

Fiúknál Waterloo volt nekünk.

Ahogy Horváth Vöri mondta volt: olyan vagy fiam, mint a Centrum Áruház! Veled mindig történik valami! Most ezt négyünk közül hármunknak mondhatta volna a mester.

Kenéz tutira ment, rögtön az elején felrakatta magát egy versenyzőtársával, szépen kiforogta, mez szakadt, ő meg lemaradt a nagyot tekerő Ruzsásról. Utóbbi harminc kiliig szépen nyomhatta, mert mi sem lazsáltunk, és mégis felértek kettesben egy helyi erővel...

Aztán, hogy ne lógjon ki a sorból, ő is eldobta magát az utolsó szerpentínen lefelé. Ráadásul úgy beütötte magát, hogy alig bírt lépni. Ami dühítő, hogy mindketten egész jól futottak. Végre.. Tőlem 50mp, az nekik most nagyon rendben van, ilyen keróspálya után. Mindketten 15ben lettek volna. A legszebbet a végére hagytam. Kiskirály 38nál eltépte a láncát. Lefelé! Húú, de erős. Mondhatnám. De tekintve azt, hogy futásban hazavág fél- egy perccel, akkor már kevés kedvem van viccelődni. Első hely, és a 2500euro is benne volt a pakliban. Meg mindhárom fiúnak egy jó kis szerződés a Peperoncintól 2011-re.

Júliusban lehet csorbát köszörülni. Megyünk Milánoba! Ezt ennyiben nem hagyjuk!

Hirdetés