Menü

2008.12.10.     Hozzászólás 27

Ex-Sztárok rehabilitálása

Furcsa élményben volt részem kedden. Az epés beszólásairól itt is ...

Furcsa élményben volt részem kedden.

Az epés beszólásairól itt is elhíresült Pányó, alias Páncsity Balázs, illetve a szintén ex-Honvédos Mihus, alias Mihályi Zoli tette tiszteletét új bázisunkon, a Sportmaxban.

Á‰rdekes volt látni ő‘ket, ahogy szigorúan "Teával" habosra verik a vizet...

Hatalmas ötletet adtak.

Ledolgozandó az évek alatt derékmagasságban rájuk telepedett azonosítatlan anyagot, (melynek kiváltó oka vélhető‘en egy sör nevezetű undorító, habos folyadék) megjelentek egészségmegő‘rző‘ célzattal a régi kedvenc sportjuk háza táján.

Miért ne lehetne ezt elérni még jó néhány hasonló cipő‘ben járó, ma már jórészt családos extriatlonosnál?

Ha már itt tartunk, edző‘társam Schumacher Ákos, alias Sumi is egy exHonvédos, aki pechére fejébe vette, hogy Ironman-t csinál, azaz elkerülhetetlen, hogy néha víz érje a testét

Aki még bejelentkezett, az Benő‘, alias Benedek Gábor žszinténzenész, ő‘ egy barátjával együtt érkezne.

Ez már öt!

A kemény mag megvan, már csak mozgósítani kell a puhányokat, és pikk-pakk lesz hangulat a Sportmaxban. A brügbe meg várhatóan 7után csak öröklő‘déses rendszerben lehet majd beülni J

Akire számítok még a teljesség igénye nélkül: žmostanábansokatfutok Horvát Pistu, žpókerguruDuska Várkony, žegyszerlerugtamakeróról KuttortIllyas Viktor, žcombom mint a derekad Góg Atesz, žegyszer már szinte triatlonoztamTakács Viktor.

De rajtuk kívül bárki, aki fiatalnak érzi magát, és nem kell utána ugorni a vízbe, jöhet J

 

Szponzorok

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.


 • Dusi 2008.12.22.   09:55

  Dusi

  Az edzés terv meg van, kerestem egyet a neten és átírtam, irány a lehetetlennek tűnő 3 óra :) Asszem maradok a sportmaxos futásnál, meg a szombati hosszúnál. Vasárnap nincsen? A szombati mennyire hosszú? Nekem majd kellenek nagyon hosszúak is bár az még odébb van :)

  válasz erre...

 • AdamH 2008.12.16.   13:48

  AdamH

  Dusi ! Futásügyben jelentkezzetek, engem is érdekel. Bók Robival is régen koptattuk már a 600-ast. huntriathlete@gmail.com Érdekelne még a Sportmaxos úszás + konditerem is, voltam már kinn terepszemlén a múlt héten. Kérdeztem a recepciós kiscsajt, hogy mikor járnak Kuttor Csabiék, azaz a triatlonisták, csak nézett rám nagy szemekkel, nem hallotta még ezt a nevet. Csabikám Sic transit gloria mundi, + nem hagytál mély nyomot az egyébként csinos leányzóban. Ezen még dolgozni kellene.:) Jelenleg dögrováson vagyok itthon, de az ünnepek alatt szeretnék lendíteni az állóképességemen. A hegyi futásokat nálunk Budakeszin is lehet bonyolítani, ott lakunk az erdőben a János hegy alatt, közel a Normafához. Atesz nem Te kapsz véletlenül jutalékot Őzikétől, kénytelenek leszünk osztozni ?! Amúgy Miniszter Elnök úr sajnálatos módon nem vett részt a Bálon, de megnyugtató volna hallani, hogy legalább Miniszter Elnök Helyettes ښr ott volt. Azt is sikerült megtudnom, hogy az MTSZ a jövőben csak a kiemelt versenyzőkkel foglalkozik anyagilag, éljen az utánpótlásnevelés, vagyis addig hajtsuk a fiatalt, hogy kiemelt legyen és hozzon pénzt, aztán meg maradandó sérülésekkel tűnjön el érettségi után a sportágból. Annyi pozitívumot azért kiolvastam a hírekből, hogy Era végre kapott egy normális jutalmat, már régen kellett volna. Mindenkinek Kellemes Karácsonyt előre is. (Akinek nem inge ne vegye magára :)) Üdv Ádám

  válasz erre...

 • Dusi 2008.12.16.   13:16

  Dusi

  Aki olyan sűrűn jár :D

  válasz erre...

 • Dusi 2008.12.16.   13:16

  Dusi

  Tényleg, mikor pókerezünk? Főleg a Pé-t kérdezném:P

  válasz erre...

 • Dusi 2008.12.16.   12:59

  Dusi

  rehabilitálás, asszem így jó :)

  válasz erre...

 • Dusi 2008.12.16.   12:59

  Dusi

  Ha már rehabilitás, épp most határoztuk el Bók Róbert kollégával, hogy lefutjuk a maratont tavasszal, ha lesz egyáltalán, nem árt egy kis kondi és szálkásítás :), még Alpár Levi is csatlakozni kíván. Ki mikor szokott futni, mert egyedül nem veszem rá magam az tuti, hogy kimenjek a mínuszba a ködbe futni?

  válasz erre...

 • Atesz 2008.12.15.   09:54

  Atesz

  A Károly körúti Alexandrában kapható, a múlt héten jártam benn és láttam :)

  válasz erre...

 • AdamH 2008.12.12.   21:20

  AdamH

  Ja, persze a szerzői jogok, amikor Őzikének újra felfelé ível, játszik a Szigeten, CD meg minden, Karesz valahol benzinkutas az államokban, M. Gabi (tályboksz!) ki tudja hol van, Besze Gabi valamikori 15.40-es 1500-ös úszó szintén eltűnésben és még hányan. Nem szeretném ha azt hinnék, hogy csak belterjes nosztalgiázásra futja tőlünk, de ezek legalábbis számunkra meghatározó élmények, és ma már ilyen fajsúlyú dolgokat nem látni, sajnos. Nem véletlenül céloztam korábban (név szerint is) eltűnt korosztályotokra (akik közül sokakat barátomnak tartok ha ritkán találkozunk is) itt látok némi esélyt arra, hogy valami érdemben is változik a sportágunkban, remélem nem tévedek. Már az Adamo névre is csak ti emlékeztek. Üdv Á. Ps. A könyv reklám nélkül is alig beszerezhető, ajánlom mindenkinek (tudjátok a jogdíj jól jönne, itt a Karácsony:))

  válasz erre...

 • Atesz 2008.12.12.   09:34

  Atesz

  Adamó, tegnap pont említeni akartam a könyvet. Pár éve, talán 2004-ben a duatlon gálán hoztad szóba, meg is vettem, nagyon ott van a szeren. Életem (és szerintem páran vagyunk így) talán első bulija volt. Gyanús vagy egyébként, kezdek gyanakodni, hogy részesedést kapsz az eladott példányszám után..

  válasz erre...

 • AdamH 2008.12.11.   21:50

  AdamH

  Hazaérni mindig jó, főleg amikor már úgy érzed, hogy ez már nem fog sikerülni, legyen ez kifagyás, eléhezés, vagy teljes kiürülés egy hosszabb versenyen, vagy egy buli után without control. A fűvel gumitömést más említeni sem merem. Persze nem minden hazakúszás lesz világszerte ismert (legfeljebb a házmester tart zsarolás alatt alatt) és nem mindenki él ebből évtizedekig mint Frau Mark Allen, de úgy látom mindenkinek meg van a saját dédelgetett története, majd egyszer kötetbe rendezzük. Figyelmetekbe ajánlom Őz Zsolt Rackenroll című könyvének egy fejezetét, amely egy triatlonos bulinak indult (szülők-gyerekek) és egy jelentős punkkoncerttel, majd rendőrségi intézkedéssorozattal végződött Mikó Karcsiék portáján. A kiskorúak miatt, most eltekintenék a zaftos részletektől, de rajtam kívül volt még néhény TriMag olvasó a helyszínen. Nem gondoltam, hogy ez az este valaha irodalmi rangra emelkedik és azt sem, hogy a szerző túléli a 90-es éveket, de tény, hogy akkoriban kemény arcok figyelték, hogyan úszkálunk hajnalonta a Kondorosiban. Szerették a triathlont. Szóval hazaérni megnyugtató.

  válasz erre...

 • 2008.12.11.   18:14

  Zé

  Na ez a legjobb eddig! Nekem sikerült a margitszigeti 6 év alatt a csempésig eljutni.Vissza már nem nagyon! :)Pányo és Sumi segitett,meg persze a Sipi! Utolag is kösz srácok;)

  válasz erre...

 • Pányó 2008.12.11.   15:15

  Pányó

  Adamó, nekem Wendyről nem a sörözés jutott eszembe, hanem a 96-os egész éves gyomorfertőzésem. ښgyanebben a pózban siettem mindig csak nálam célszalag helyett egy fajansz volt. Nem indultam Hawaii-on ezért nem tudom milyen felemelő érzés célba érni ott, de volt olyan szituáció amikor semmiért nem cseréltem volna el az akkori finishemet. :-) Ja, Csabi azért emlékszem...Nyíregyháza Bahnhof mikor nem hitted el, hogy nem tudsz fekvőtámaszból a hátad mögött tapsolni... Azt egy perccel, később láttalak a sarokba, az orrodon támaszkodni. :-)

  válasz erre...

 • Atesz 2008.12.11.   14:06

  Atesz

  Az XXL-es Faddos póló nyaka pedig a válladnál volt és térdközépig ért..

  válasz erre...

 • kuttor.csaba 2008.12.11.   13:53

  kuttor.csaba

  Srácok! Vigyázzatok! Kiskorúak is olvassák... :) Legalább is remélem :D Bele ne keverjetek itten egy Bahnhofos sztoriba! Kikérem magamnak, azt sem tudom az hol volt! A mai Westend területén pedig sosem jártam, a 26os helyén lévő Westend Udvarról meg a Pányó mesélt egyszer, és ott sört akkor még véletlenül sem ihattam, mert akkoriban már vérprofi voltam, és XXL-es Faddos pólóban otthon nyomtam az ágyat minden este 8tól....

  válasz erre...

 • Suma 2008.12.11.   13:44

  Suma

  Igen a sztori inkább egy jól sikerült bahnhof-os estére emlékeztet... Azért annak is van sportértéke!

  válasz erre...

 • AdamH 2008.12.11.   12:12

  AdamH

  Mondjuk az Alii Drive-on így közlekedni, ahogy Welchné asszony és Wendy teszi legfeljebb a Bubba Gumpból szeretnék, egy kiadós sörözés után, mit szólsz hozzá Pányó ? Láttam idén Wendyt az energy labnél motorozni, hát mit mondjak a kaliforniai nap pusztító hatása tapintható. Egyre jobban hasonlít Paula Newby Fraser-re. Lányok kerüljétek az 5-6 órás bringázásokat a trópusi napon. A szépség és a bőrnyereg, ahogy Atesz mondta. :)

  válasz erre...

 • Atesz 2008.12.11.   12:09

  Atesz

  Majd alkamasint ellőhetnéd a visegrádi keró alkalmával született örökbecsűdet is, Pé, de az már 18+ kategória :)

  válasz erre...

 • Pányó 2008.12.11.   11:58

  Pányó

  Hopp ma is úsztam! Nemtom meddig bírom még, az úszóedzéseim számát idén megdupláztam a mai nap. (már kettő) Ma nekem is anekdótázó kedvem volt, úszás közben. Delilacis 100X100, a falnál 2-3mp-re találkoztunk, és ami visszacsengett ma: " Hiába minden hosszban van valami jó!" Adamó a link amit feltettél tartalmazza azt a 97-es Hawaii női befutót amit kerestem már régóta. Mondjuk ezzel a videóval nem mennék el egy szülői értekezletre leendő triatlonistákat toborozni.

  válasz erre...

 • Atesz 2008.12.11.   11:28

  Atesz

  Ott a pont, Csabi! Kohász még nem volt akkor. Delilacival toltuk. Amúgy anno még a hogyan készítsük ki ifjú triatlonistáinkat cikkednél gondolkoztam egy saját sztori megosztásán. Szerintem elég über. Ez 1996 tele volt ha jól emlékszem. Csóri triatlonista révén nem volt zsé meleg égövi edzőtárborra, így Laci bebizonyíttatta az itthon szakadtakkal, hogy lehet annyit kerózni itthon is, mint kinn. A szumma: Mallorcán 15-20 fok, egy hét alatt 850 kili, nekem itthon zömében egyedül 4-5 fok volt max és 875 kili. Arra emlékszem tisztán, hogy h-k-sz mindhárom nap egyedül Gazdagrétről Dorog-Egom kör, de naponként váltott iránnyal :), meg, hogy vasárnap a többiekkel Kékestető, asszem aznap született meg büztykös seggel lefelé száguldva a "szépség és a bőrnyereg" mondás.

  válasz erre...

 • kuttor.csaba 2008.12.11.   10:57

  kuttor.csaba

  Bodrogai men Bodrogay! :D 1:1 Biztos a Kohász szétszedte a mozgásod és elfelejtette összerakni:)))

  válasz erre...

 • Atesz 2008.12.11.   09:26

  Atesz

  Na igen, pedig az ifi sorban is voltak nevek. Aztán mire mentem vele. Ha jól emlékszem abban az évben az EB válogatón Kaposváron a Bodrogay Judit elbringázott mellettem. Cseszlávi, ahogy franciák mondanák.

  válasz erre...

 • kuttor.csaba 2008.12.10.   21:46

  kuttor.csaba

  Jut eszembe! Akkor a számonkért sztori úgy esett, hogy az ښr 1992ik esztendejében volt egy nagy össznépi edzőtábor Balatonfűzfőn. Bók Tomitól Molnár Adélig, Lenhardt Zolikától Molnár Eráig mindenki ott volt aki élt és mozgott akkoriban. Lenti Anita egylábaztatott minket az egyik kerós edzésen, mint rangidős és sokak példaképe (ETU sorozatban akkoriban top vesenyző volt!) Mikor befejeztük, kiadta az ukázt, hogy akkor most gyakorlásként a folyamatos forgást, a különböző válogatottak együtt menjenek ing-gatya 20kilit. Junior fiúk - Ifi fiúk - Junior Lány- Ifi lány volt a sorrend, hogy ne legyenek összeérések. Mi juniorok el is kezdtük a csőmax száguldást (Bók,Kuttor,Kovács Kornél,Lenhardt,Csukás Béci,Polgári Nándi volt a csapat...) Ment a nagy haladás, egyáltalán nem esett jól.... ښgy fele úton aztán elment mellettünk egy kerós egyedül... Nem nagyon tudtunk beállni. Nagy volt a sebességkülönbség - nem ide... Na, ő volt a Góg Atesz! Akkor épp Ifi volt... Rosszalkodott... otthagyta az ifi sort, biztos unalmas volt a tempó. :D

  válasz erre...

 • kuttor.csaba 2008.12.10.   21:37

  kuttor.csaba

  Upsz! Tényleg! Az Ijjas az nem Illyas... Nagy baki volt, reméljük ő nem olvassa... Bááár, inkább olvassa! :D Aztán meg jól lejön úszni! Az úszás már működik a Sportmaxban (az 1-ben!) Hétfő-szerda-péntek Sumi szolgálja fel a harakiri edzéseket, én pedig kedd-csütörtökön tálalom a technika csiszolást! :) Hely van dögivel, lehet majd csatlakozni...

  válasz erre...

 • AdamH 2008.12.10.   21:32

  AdamH

  Kösz Atesz ! Nekem is észre kellett volna vennem Viktor egyik közeli rokonával évekig együtt dolgoztam külkerben a 80-as évek végén és Ő Ijjas Magdi volt. Üdv Á.

  válasz erre...

 • Atesz 2008.12.10.   19:20

  Atesz

  Ijjas annyira elipszilonos, mint ahogy az Ottó etté... ;) Amúgy meg jössz még nekem egy sztorival, a balatoni edzőtáborossal. Akkor talán lemegyek ... de azért köszi az invitálást!

  válasz erre...

 • AdamH 2008.12.10.   18:47

  AdamH

  ږrömmel hallom ezeket a visszatéréseket, és olvasom a jól ismert neveket. Remélem találkozunk IM-eken is a pályán. Dusinak már volt hosszú távú élménye korábban ha jól emlékszem 9.30-9.40 körül ment. Csabi írj léci a Sportmax úszáslehetőségről az emilemre, mik a feltételek, van hely ? Alul egy link a múltkori öttusa témára. Végül is ugyanarra a megállapításra jutott a szerző mint a TriMag olvasói. http://sportgeza.hu/sport/fizikalisedukacio/2008/12/10/gyaszolja_a_szereto_sportcsalad/

  válasz erre...

 • Pányó 2008.12.10.   16:39

  Pányó

  Még szerencse, hogy ráfogom a rossz szemedre, azt hogy mit láttál és mit nem. A derekam környéke az eléggé tág fogalom, és nem egyenlő a körfogatával. Amit láttál azok kockák és a háztartásban sajtreszelőként funkciónál, de többek között viszi a vasat is! :-) Sumi nem volt Honvédos csak befogadtuk, mert nagyon korán kellett volna kelnie ha le akar érni Debrecenbe reggel 6-ra úszni. Vagyis honvédos volt, de debreceni szinekben versengett. A TEA-val kapcsolatban pedig, ez egy régi nagy szerelem, sajnos hiába lobbiztam az ETU-nál, ITU-nál akkoriban, hogy lehessen versenyen is használni. Na az lett volna igazából TV-s közvetítésre való!

  válasz erre...