Ex-Sztárok rehabilitálása Hír

Kuttor Csaba
Kuttor Csaba
2008/12/10
Hirdetés

Furcsa élményben volt részem kedden.

Az epés beszólásairól itt is elhíresült Pányó, alias Páncsity Balázs, illetve a szintén ex-Honvédos Mihus, alias Mihályi Zoli tette tiszteletét új bázisunkon, a Sportmaxban.

Á‰rdekes volt látni ő‘ket, ahogy szigorúan "Teával" habosra verik a vizet...

Hatalmas ötletet adtak.

Ledolgozandó az évek alatt derékmagasságban rájuk telepedett azonosítatlan anyagot, (melynek kiváltó oka vélhető‘en egy sör nevezetű undorító, habos folyadék) megjelentek egészségmegő‘rző‘ célzattal a régi kedvenc sportjuk háza táján.

Miért ne lehetne ezt elérni még jó néhány hasonló cipő‘ben járó, ma már jórészt családos extriatlonosnál?

Ha már itt tartunk, edző‘társam Schumacher Ákos, alias Sumi is egy exHonvédos, aki pechére fejébe vette, hogy Ironman-t csinál, azaz elkerülhetetlen, hogy néha víz érje a testét

Aki még bejelentkezett, az Benő‘, alias Benedek Gábor žszinténzenész, ő‘ egy barátjával együtt érkezne.

Ez már öt!

A kemény mag megvan, már csak mozgósítani kell a puhányokat, és pikk-pakk lesz hangulat a Sportmaxban. A brügbe meg várhatóan 7után csak öröklő‘déses rendszerben lehet majd beülni J

Akire számítok még a teljesség igénye nélkül: žmostanábansokatfutok Horvát Pistu, žpókerguruDuska Várkony, žegyszerlerugtamakeróról KuttortIllyas Viktor, žcombom mint a derekad Góg Atesz, žegyszer már szinte triatlonoztamTakács Viktor.

De rajtuk kívül bárki, aki fiatalnak érzi magát, és nem kell utána ugorni a vízbe, jöhet J

 

Hirdetés