Elnökségi határozatok Hír

Kuttor Csaba
Kuttor Csaba
2008/12/03
Hirdetés

 

 

Elnökségünket nagyon szeretem!

Rengeteg témát ad nekem!

Legtöbb döntésétő‘l persze az égnek áll a hajam, mint most is, de hát most ő‘szintén, milyen unalmas lenne az élet nélkülük

 

Arról most sokadszorra nem nyitnék vitát, hogy az olimpiai műhelytámogatást harmadszorra is sikerült unfair módon elosztani (Zita klubja 1.8millió, az enyém 600ezer) Ebben én már logikát nem találok, valószínű, hogy máshonnan fúj a szél A szélmalomharcból meg elegem

 

Ami a legérdekesebb most, hogy 25/2008-as számmal egy határozatban fogadták el Zakariás Géza hosszú távú szakmai programját, Drommer Gyula sportfinanszírozási javaslatát, illetve gyorsan kinevezték Révész Lászlót U23-Elit szakág vezető‘nek!!!

Három az egyben, azaz 3 in 1.

Igazán szép teljesítmény, a baj csak az, hogy mindhárom külön-külön megért volna egy misét, illetve egy határozatot. Nem kis döntésekrő‘l van ugyanis szó! De az MTSZ elnöksége nem szarozik, öt perc alatt döntöttek, ahogy látom dicséretes összhangban. Hatékonyak na!

 

Á‰n azért szétszedném itt a dolgokat. Kezdjük Zakariás Géza anyagával, melyet szakmainak nevezünk, holott pont csak a szakmai bizottság elé nem terjesztette be Azaz a szakma véleményezése nélkül került be egy žnem szakmai testület, az Elnökség felé! No komment.

Á‰n némi kerülő‘ úton hozzájutottam, és abban a közös felkészülés fontossága ki van emelve, illetve, szorgalmazza különböző‘ válogatott keretek kialakítását.

 

Itt jön a képbe Drommer Gyula finanszírozási terve, ami viszont csirájában megöl bárminemű közösködést, hiszen a támogatásokat direktben a kluboknak adná, ső‘t, még a nemzeti válogatott fogalmát is eltörölné gyakorlatilag. Tehát ez a kettő‘ egyszerre való elfogadása eleve érdekes számomra.

 

A hab a tortán Révész Laci kijelölése. Véleményem szerinte két opció van. Ha semmilyen szakmai funkciója nem lesz Lacinak, csak adott szintek alapján válogatott kijelölés meg utazásszervezés, akkor minek egyáltalán  erre kijelölni bárkit is? Lássa el a feladatott egy MTSZ-es titkárnő‘!

Ellenben, ha komolyan gondoljuk, hogy felnő‘tt kategóriában is el kellene már végre érni némi eredményt, akkor a közös táborok, közös szakmai koncepció alapján, kötelező‘ek! Nem beszélve arról, hogy az Olimpiára ki kell majd találni egy kvalifikációs stratégiát. Már ne haragudjon meg, de ehhez mi köze annak a Révész Lacinak, aki sem élvonalbeli versenyző‘ nem volt, sem tanítvány nincs egy sem! A sportág krémje egy tapasztalat és gyakorlat nélküli vezető‘ iránymutatásai alapján készüljön és versenyezzen? Ez nonszensz! Ez a szakma arcul köpése

 

 

Hirdetés