Caldaro

Kuttor Csaba
Kuttor Csaba
2009/05/18
Hirdetés

A Trieszt-Orfű-Caldaro-St.Pölten sorozat harmadik állomását teljesítettem a hétvégén. A caldaroi pálya gyönyörűen illesztkedett a sorba, úszás utáni nem rövid kifutásával, rögtön elsavasító 3km-es hegyével,  brutál, sző‘lő‘tő‘kék között kolbászoló futópályájával.

Úszás elő‘tt újra az olasz módi szerint történt minden. Valami megmagyarázhatatlan okból nem hívei annak, hogy melegíteni hagyják a versenyző‘ket. Be a vízbe, aztán verjük át a versenyző‘ket a hangosbemondón jó sokszor, mondjunk nekik sorrendben tíz-hat-kettő‘-egy majd három percet a rajtig, aztán észrevétlenül fújjunk egyet a dudába. Beugrás kizárt, az tuti... :)

Mindegy, úszással nem szokott gond menni. El is verekedtem magam a harmadik helyig, aztán kezdett nyomasztóan szűk lenni a megszokott 6,5-es neoprén helyett viselt 6-os Orcám. Mintha egy baromi nagy vérnyomásmérő‘t pumpáltak volna rám... Csúnyán bekötöttem, na :)

Kiverekedtem magam a negyedik helyen a vízbő‘l, aztán következett a kifutás, ahol élő‘ akadályként funkcionáltam. Kerültek balról-jobbról, igyekeztem zavarni, kevés sikerrel. A keróra már 9-ikkét ültem fel, nem kevés savval a véremben, és ekkor következett a fekete leves,  a 3km-s kaptató.

őszíntén, esélyem sem volt elmenni a vezető‘kkel. Azt hittem leállok tolni. Aztán valahogy csak vége lett, én meg összekaptam magam, és a közben elszökött Bajai Petya után eredtem. Meg is lettek hamar, és összeálltunk hatan üldözni a top kilencet. Volt vagy 2 perc a hátrány, melózni kellett szépen, hogy ebbő‘l egyet csináljunk.

Következhetett a befejező‘ három körös futás, ahol minden körben fel kellett kapaszkodni egy kb. 20%-os sző‘lő‘hegyen a tő‘kék között... Mint a hő‘skorban :)

Ez egész jól sikerült, mert az ötödik helyre küzdöttem fel magam, a harmadikkal megegyező‘ futóidő‘vel. Nyert Polikarpenko, második Fontana, harmadik Fioravanti, negyedik Ciavatella. Ja, olaszoknak U23-as EB válogató volt a verseny. Petya tizediknek érkezett. Jó kis edzés volt újra St. Pölten elő‘tt. Kicsit bosszant a neoprénes malő‘r, de jó pap is holtig tanul. A forma meg egyébként jónak tűnik, bizakodom tehát a hétvégi 70.3 elő‘tt.

ui: hogy legyen hab is a tortán, a hajnali hármas hazaérkezés után, vasárnap reggel már ott toporogtam a maraton váltó rajtjánál, és 2iknak hoztam is a stafétát(22:20), mely olyan neveket vonultatott még fel, mint Bajai Peti, Drommer Gyula, Kreisz Zsolt, Pál Balázs, és Szendrei Eszti. Aznap este kellemesen tudtam aludni...

Hirdetés