Menü

2009.05.18.     Hozzászólás 6

Caldaro

A Trieszt-Orfű-Caldaro-St.Pölten sorozat harmadik állomását teljesítettem ...

A Trieszt-Orfű-Caldaro-St.Pölten sorozat harmadik állomását teljesítettem a hétvégén. A caldaroi pálya gyönyörűen illesztkedett a sorba, úszás utáni nem rövid kifutásával, rögtön elsavasító 3km-es hegyével,  brutál, sző‘lő‘tő‘kék között kolbászoló futópályájával.

Úszás elő‘tt újra az olasz módi szerint történt minden. Valami megmagyarázhatatlan okból nem hívei annak, hogy melegíteni hagyják a versenyző‘ket. Be a vízbe, aztán verjük át a versenyző‘ket a hangosbemondón jó sokszor, mondjunk nekik sorrendben tíz-hat-kettő‘-egy majd három percet a rajtig, aztán észrevétlenül fújjunk egyet a dudába. Beugrás kizárt, az tuti... :)

Mindegy, úszással nem szokott gond menni. El is verekedtem magam a harmadik helyig, aztán kezdett nyomasztóan szűk lenni a megszokott 6,5-es neoprén helyett viselt 6-os Orcám. Mintha egy baromi nagy vérnyomásmérő‘t pumpáltak volna rám... Csúnyán bekötöttem, na :)

Kiverekedtem magam a negyedik helyen a vízbő‘l, aztán következett a kifutás, ahol élő‘ akadályként funkcionáltam. Kerültek balról-jobbról, igyekeztem zavarni, kevés sikerrel. A keróra már 9-ikkét ültem fel, nem kevés savval a véremben, és ekkor következett a fekete leves,  a 3km-s kaptató.

őszíntén, esélyem sem volt elmenni a vezető‘kkel. Azt hittem leállok tolni. Aztán valahogy csak vége lett, én meg összekaptam magam, és a közben elszökött Bajai Petya után eredtem. Meg is lettek hamar, és összeálltunk hatan üldözni a top kilencet. Volt vagy 2 perc a hátrány, melózni kellett szépen, hogy ebbő‘l egyet csináljunk.

Következhetett a befejező‘ három körös futás, ahol minden körben fel kellett kapaszkodni egy kb. 20%-os sző‘lő‘hegyen a tő‘kék között... Mint a hő‘skorban :)

Ez egész jól sikerült, mert az ötödik helyre küzdöttem fel magam, a harmadikkal megegyező‘ futóidő‘vel. Nyert Polikarpenko, második Fontana, harmadik Fioravanti, negyedik Ciavatella. Ja, olaszoknak U23-as EB válogató volt a verseny. Petya tizediknek érkezett. Jó kis edzés volt újra St. Pölten elő‘tt. Kicsit bosszant a neoprénes malő‘r, de jó pap is holtig tanul. A forma meg egyébként jónak tűnik, bizakodom tehát a hétvégi 70.3 elő‘tt.

ui: hogy legyen hab is a tortán, a hajnali hármas hazaérkezés után, vasárnap reggel már ott toporogtam a maraton váltó rajtjánál, és 2iknak hoztam is a stafétát(22:20), mely olyan neveket vonultatott még fel, mint Bajai Peti, Drommer Gyula, Kreisz Zsolt, Pál Balázs, és Szendrei Eszti. Aznap este kellemesen tudtam aludni...

Szponzorok

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.


 • kakuk matyi 2009.06.05.   16:30

  kakuk matyi

  csabi csak azert futott igy mert egy dagadt kakuk matyi is felbukkant mogotte....hehe, csak 25perc korul sikrult de akkor is mogotte voltam...:) csasztok! nem is volt meleg miamihoz kepest...

  válasz erre...

 • Pányó 2009.05.21.   12:02

  Pányó

  Csabi! St.Pölten-re ne a korábban sikertelenül használt (Kutya vs. Gomez blog) taktikát alkalmazd. Ne wodoo babákkal meg ráborulokkal próbálkozz. Légy kemény és verseny előtti este, hívj ki mindenkit aki számít szkanderre, kakasviadalra vagy csak egyszerűen itasd le Őket. Amúgy a világhírre és az Eurosport Watts-ba könnyebben is bekerülhetsz....csak kapd le a gatyádat a Finish kapu alatt! Ja és b...ál oda diszerzittel!!! Az első hely még elfogadható!!! (ha nem,akkor valahogy szerepelj a TV-ben)

  válasz erre...

 • Rozsa Dori 2009.05.20.   21:17

  Rozsa Dori

  egy-ket regi sztorival szorakoztathatnal minket kioregedett triatlonosokat... akkor megint beindulnanak a hozzaszolasok en szivesen olvasom, mikozben a gyerkocoket kergetem

  válasz erre...

 • Brother 2009.05.20.   06:11

  Brother

  Utolso mondat!Szóismétlés! :) Egyébként grat és respect Brada! És ha McCormack-re ráborulsz futás közben(két izzat pasi) akkor nem csak a watts-ban leszel benne hanem valami 2010-es melegnaptárban is !Héjjjj! :D

  válasz erre...

 • kuttor.csaba 2009.05.19.   20:08

  kuttor.csaba

  oké! Majd miután totál elkészültem az erőmmel, és már tök mindegy hol érek be, a futáson ráborulok a szembe jövő McCormack-re! Probálok egy látványos kettős borulást összehozni, ezzel egyrészt meglesz a biztos világhír, másrészt év végén a Eurosport Wattsban is bérelt helyem lesz... :) Ja, és az egész világ a blogom fogja olvasni, hogy ezt miért csináltam! :D Majd onnantól angolul is vezetni kell a blogot! Nembaj, megoldom.

  válasz erre...

 • Pál Balázs 2009.05.19.   19:36

  Pál Balázs

  Még egyszer köszönjük Csaba, hogy segítettél az Eb promojában. A maraton váltó végéről annyit, hogy nekem jutott a nemes feladat, hogy behozzam a stafétát a célba. 3 óra 5 perc körül lett a vége, csak Gyulának és Zsoltnak köszönhető, hogy kicsúsztunk a 3 órából :) Eszter nagyon szedte a lábait, de neki is betett a 40 fok a rakparton. Lényeg a lényeg: legközelebb én rajtolok mert reggel 11-kor én is simán kivágok egy 23 perces 7ezret. ڍgy csak 30 percen kívülre sikerült, rengeteg savval, 192-es átlagpulzussal. Jó buli volt, még egyszer köszi neked is meg Petinek is... u.i.: St. Pöltenből valami jó sztorit hozzál haza mert nem nő a látogatottsága a trimagnak...

  válasz erre...