Blog reform Hír

Kuttor Csaba
Kuttor Csaba
2010/02/18
Hirdetés

Kedves, hűséges olvasóim!

Mostantól a mozgasvilág.hu berkein belül leszel fellelhető. Kezdtem az okoskodást anno a freeblog oldalán, majd következett Pál Balázs megkeresése, hogy az induló triatlonmagazin.hu blog szekció első fecskéjeként osszam az észt. Most egy újabb költözés következett, de ez már szigorúan üzleti érdekek miatt alakult így. A mozgasvilag.hu nagyban segíti mind a blog, mind klubom, az Uniqa Újbuda TC híreinek minél szélesebb réteghezvaló eljutását. A blog ma már 3-5000 olvasóval büszkélkedhet, jó lenne, ha legalább ennyien figyelnék mostantól az Uniqa Újbuda TC versenyzőinek pályafutását is.

Úgy gondolom, az egyik legnagyobb baja a magyar triatlonnak, hogy ha végre elérünk is valami nagy eredményt, azt sem tudjuk kifelé kommunikálni. Nincsenek sztárjaink, pedig lenne pár versenyző, akik  eredményeikkel erre rászolgál. Csomor Era már az év sportolója választáson is rendre feltűnik, év közben mégis alig olvashatunk róla valamit. Merre jár, hogyan készül, satöbbi. Ugyanígy Tóth Zsófi vagy Király Kristóf is inkognítóban üzemel. De folytathatnám Major Joe-val, vagy az idén felnőtt bronzérmes váltónkkal az EB.-n

Na, ezen szeretnék én kicsiben változtatni. A TVK-soknak van médiásuk, az általam is jól ismert Szűcs "szücsi" István személyében. Nekik elég jól meg van oldva klubos híreik világgá kürtölése. Most, hogy az Uniqa Újbuda TC mind létszámban, mind eredményben az élvonalban küzdötte magát, ideje volt keresni egy partnert, aki segít nekünk is ezen a területen.

Ilyen a mozgasvilag.hu, melynek több, mint 20.000 feliratkozott hírleveles olvasója van...

Mostantól figyelnem kell, miket hordok itt össze. :)

Egy kisvárostól fogom megkapni, ha hülyeséget írok.

Hirdetés