5150 New Orleans Hír

Kuttor Csaba
Kuttor Csaba
2011/05/16
Hirdetés

Ekezetek nelkuli bejegyzes kovetkezik, tekintve, hogy Zitike nyomorult MacBookjara keptelen vagyok ekezetes betuket varazsolni. Aki roszul lesz az ekezetek nelkuli olvasastol, gyorsan most hagyja abba!

Naszoval az elso 5150-es szeria fut ebben az evben es ez volt a harmadik verseny. Kijelenthetjuk, hogy van mit csiszolni a dolgon. A New Orleanshoz hasonlo helyszin hogy fert be, azt nem tudom. Az ut minosege a budapestieket idezte, a depo amolyan tyukhalos, es indulobol sem volt tul sok. Egy kozepes olasz verseny siman veri hangulatban, az biztos. Raadasul ezek az amcsik total muhulyek. Mindenfele betarthatatlan szabalyt talalnak ki, amit aztan a tokeletesen dilettans, profi futam felugyeletere alkalmatlan, valoszinuleg civilben harangonto szamunkas versenybiro megprobal megis betartatni, hiszen ezt mondtak neki. Ilyen peldaul, hogy csak olyan bukoban lehet indulni, amiben benne van valami helyi szervezet matricaja. Mondom, oke, megjovok egy nappal a verseny elott Hungarybol, es rohanjak egy boltba, es a 80 ezres cseppbukom helyett vegyek egy ugyanolyat, csak matricaval? asszogya: igen!

Mutatom neki, hogy enyhen nem fair  depo, mert nem atfuto, azaz, valakinek a profik kozul nullat kell mozdulnia a kerojaert valakinek meg 2x20metert. Plusz balesetveszelyes, mikor egymassal szemben rohangalnak a profik. Mondja, jo otlet, es bologat! Mondom, esetleg fussunk korbe a depo szelen. Mondja, ajaj azt nem lehet, igy lett megszervezve, de majd verseny utan szol a forendezonek...

Meg mondjak, hogy kovetesi tavolsag 10m keron. Nem nagy meglepi, ez mindig igy van. De asszongya, ha barmilyen messze is van, nem mehetsz egy vonalban az elotted haladoval, mert buntit kapsz. Ket bunti es kizar. Kerdeztuk, hogy ha 10m a bolyozos szabaly, akkor vajon 20m-re valakitol miert kellene cikk-cakkban haladni. Erre o: azt hiszem ertem az allaspontotokat, de majd irjatok meg ezt a WTC-nek a versenyen meg tessek cikk-cakkozni. Anyad....

A verseny elott aztan ismet alakitottak. Ugy alakult, hogy volt nemi szelecske, a 6:30-as (vajon miert kell ilyen koran....) rajt elott. Ugynevezett chopy water lett, azaz kicsi de suru hullamok fejlodtek. Ebben igen kellemetlen uszni,de lattunk mar ilyet. Erre mondja a koma,hogy nyugi, ti profik vagytok, tuti usztok, az amatorok meg duatlonoznak. Erre mindenkinek szoltak, csak az amatoroknek nem, akik kemenyen elkezdtek melegiteni, a halalfelelem legkisebb jele nelkul. Erre 10perc mulva szol a koma, hogy valoszinuleg uszunk (...), de majd a rendorseg eldonti. A rendor? Hogy tudunk-e uszni? ko. Aztan kitalaljak, hogy usszunk 300m-t. Mondom, remek, akkor majd probaljatok szetszedni a tok egyutt kerora pattano profikat! Raadasul az elso 100m mindig a legrosszabb, azaz, ha az megy, miert nem uszunk? Erre ujabb 10perc mulva szolnak, hogy akkor 3x300m uszas. Na ko! Tehat a legrosszabb szakasz 3x. Juhe. Tokmindegy, csak menjunk mar!

Vegul szol a koma, hogy ahh, hagyjuk az egeszet, duatlonozzunk. Uszas helyett 3km futas. Ugyanaz nemde?

Futas total halal volt, jol szetvertuk a labunkat, es ahelyett, hogy lett volna nehany ipsevel szemben akar 2perc elonyom kezdhettuk egyutt a veretest. A bringa horror futam volt. Vegig cso max, azt hittem telesirom a kulacsom. Ennek ellenere is szakadoban voltam, szegeny Imi meg nalam is szakadobban... Vartam, hogy vegre futhassunk. Ott egesz hamar megeloztem par figurat, es kuzdottem az elso fizeto helyert a 6ikert. 30mp hijan nem jott ossze. Erre nezem az eredmenylistat, es kihoztak 8iknak, ami total lehetetlen, valaki beosont elem eszrevetlen. Mar irtam is a szervezoknek.

Igy elsore nem is ment ez rosszul, de komoly hianyerzeteim vannak, legfokkeppen persze az uszas, de a masik ket szam tekinteteben is. A jetleg meg csavarta a fejem, igy arra szamitok, hogy jovo het vegen azert mar tenyleg osszejon az a top5. Amen.

Hirdetés