Irány a 35. LIDL Balaton-átúszás! Hír

(x) - Támogatott tartalom
2017/06/27
Imádod a vízpartot? Életed az úszás? Akkor mire vársz még?

Balatoni kuriózum

Lezajlott Magyarország legnagyobb éjszakai sportfesztiválja, az Olimpia Éjszakája - azonban nincs megállás; irány Révfülöpre a

A hagyományoknak eleget téve immár 35. alkalommal rendezik meg a Balaton-átúszást, melynek ebben az évben a LIDL Magyarország Bt. a névadó szponzora - tehát komoly rendezvényre számíthattok! Annál is inkább, hiszen sok más nagynevű eseményhez hasonlóan ezt is a Budapest Sportiroda fogja megszervezni - az ő nevük ma már garantáltan egybeforrt a minőségi eseményszervezéssel.

A program július 1-én, szombaton Révfülöpről indul: a cél a Balatonboglári strand elérése, és a 4 Ötpróba-pont begyüjtése!
A rajt 7:30 és 13:00 között lehetséges, a táv 5,2 km, és bármilyen úszásnemben teljesíthető. A már megszokott terjedelmes rajtcsomag helyett beérkező csomagot lehet átvenni a szervezőktől, akik gondoskodnak mindenről: a rajtolás előtt, továbbá a mentőhajókban vízzel és szőlőcukorral, a célba érkezéskor minden teljesítőnek teával lesz lehetősége frissíteni - érdemes tehát ellátogatni erre a nagyszabású eseményre Révfülöpre!

  

 

Irány a 35. LIDL Balaton-átúszás!

Imádod a vízpartot? Életed az úszás? Akkor mire vársz még?

Július 1-én szombaton Révfülöpön a helyed, hiszen 4 Ötpróba-pont jár a Balaton-átúszásért - rajtolj el minél hamarabb, hogy az elsők közt érd el a balatonboglári partot! Most kivételesen a megszokott terjedelmes rajtcsomag helyett beérkező csomagot vehetsz majd át, ráadásul frissítőkkel várnak majd a szervezők!
Ne hagyd ki – úszd át Te is a Balatont!

 

 

Hirdetés
Hirdetés