aki keres, talál
Hirdetés
Szlovák Paradicsom

via ferrata vasaltút a szlovák paradicsomban a velky kysel szurdokban

#túrázás
Alacsony-Tátra

Fél Alacsony-Tátra gerinctúra

53Km Közepes (Néhol nehéz) Túra

Az Alacsony-Tátrának három csúcsa emelkedik kevéssel 2000 méter fölé (nyugatról keletre haladva ezek a Deres, a Chopok és a Gyömbér), így épp, hogy magashegységnek nevezhetjük, a nagyjából 80 km hosszú hegységet.

#túrázás
Magas-Tátra

Lélegzetelállító gyalogtúra a Magas-Tátra keleti oldalán, Tarajkáról a Kis-Tarpataki-völgyön át a Téry-menedékházhoz. A túra különlegessége a völgyet övező hegygerincek és a 2600m magas hegycsúcsok látványa, valamint a Szepesi-Öt-tó.

#túrázás
Alacsony-Tátra

Chopok túra

10Km Nehéz Túra

A Chopok csúcsára felmenni nem igényel semmiféle képzettséget, egyszerűen csak némi kondit

#hegymászás
#hegymászó utak
#túrázás
Szlovák Paradicsom

Dobsinai jégbarlang túra

1Km Könnyű (Családi) Túra

Szlovákiában található a kivételes szépségű Dobsinai jégbarlang, amelyet egy kb. 800 m hosszú erdei ösvényen lehet megközelíteni. A barlangban csodás jégformációkat láthatunk a vezetett túra folyamán.

#túrázás
Hirdetés
Szlovák Paradicsom

A Zejmár szurdok Imrikfalva felett tökéletes úti cél a Szlovák Paradicsom többi szurdokvölgye előtti bemelegítésre, ugyanis rövid szakasza alatt lépést segítő fémtálcákkal, létrákkal és láncokkal bőven van módunk megismerkedni.

#túrázás
Kassai régió

A szlovákiai Áj község felett elhelyezkedő Szádelői szurdokvölgy nagy meglepetést tartogat látogatói számára, fantasztikus karsztos sziklaképződményeivel. A szurdok fölé emelkedő sziklafalak kb. 100 méter magasak.

#túrázás
Magas-Tátra

Látványos és nem különösebben megerőltető túra a Tarajkáról a Tarpataki-vízesésekhez, útközben érintve három menedékházat is.

#túrázás
Hirdetés
Magas-Tátra

Rövid, de annál látványosabb gerinctúra az Elülső-Szoliszkóra, ahonnan pompás panoráma nyílik a Furkota- és a Malompataki-völgybe. Kivételes alkalmak esetén nagyszerű naplementében is részünk lehet.

#túrázás
Magas-Tátra

9,8 km hosszú pompás kilátásokban bővelkedő túra a Poprádi-tó parkolójából a Poprádi-tóhoz, a Menguszfalvi-völgybe.

#túrázás
Magas-Tátra

A Magas-Tátra nyugati részének legjelentősebb turistaközpontjából, Csorbatóról induló turistaút során nem csak a Lorenz-hágóra, hanem a Magas-Tátra második legmagasabban fekvő tavához is eljuthatunk.

#csorba-tó
#túrázás
Liptói-Tátra

Nehéz túra a Racskó-völgyből a Kusza-gerincen át a Jakubinára.

#túrázás
Liptói-Tátra

Nehéz túra a Zsári-völgyből a Baranyecre, amely a Liptói-Tátra harmadik legmagasabb csúcsa szép kilátásának és viszonylag könnyű megközelíthetőségének köszönhetően nyáron turisták tömegeit vonzza.

#túrázás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés