Teva Terra Fi Lite szandál Hír

Teva Terra Fi Lite szandál Hír

2017/06/07
Hirdetés

Laza kalandorok könnyű és strapabíró lábbelije, a Hurricane XLT merevebb változata. Belülről vastagon párnázott hevederes felsőrésze és a talpazat belső fele sem érzékeny a vízre, ha nedves lesz gyorsan szárad, ahogy ezt egy ilyen outdoor lábbelitől el is várjuk. A hevederek bilincsei a szokásosnál vaskosabbak, robosztusabbak és belülről párnázottak.

 

Talpa a Spider Original gumitalp, melynek összetétele jól tapad a nedves felületeken is, agresszív mintájának köszönhetően pedig jól megkapaszkodik a sziklás terepen is. A vastagon párnázott Shoc Pad sarokrésznek hála, könnyed minden lépés benne.

 

Egy tépőzár a lábfejünknél és kettő a lábszár körül elöl-hátul, így nagyon jól méretre igazítható. Talprésze környezetbarát technológiájú Microban ® kezelést kapott, melynek cink-tartalmának hála bátran hordhatod a forró nyári napokon is anélkül, hogy szagosodna, mivel hatásosan lép fel a kellemetlen szagokat okozó baktériumok és gombák ellen! 

 

608 grammos tömege soknak tűnhet, de más gyártók hasonló lábelijéhez képest ez így is nagyon jó!  Jöhet könnyed terep, vízitúra vagy városnézés, jól fogjuk érezni magunkat benne!

 

Itt találod
Hirdetés