Teva Hurricane XLT M szandál

Teva Hurricane XLT M szandál

2017/06/07
Hirdetés

Az igazi minimalista szandál, mindennemű forradalmi megoldás nélkül – ez a TEVA ikonikus darabja. Felsőrésze egyszerű, mint a szög: három tépőzáras heveder és pont. De ettől vált annyira közkedvelté. Vékony poliészter hevederezése és a talp gumis belső része sem érzékenyek a vízre, és ha nedvesek lesznek gyorsan száradnak.

 

Durabrasion gumi talpazata kicsit lágyabb talán, mint amit egy outdoor lábbelitől várnánk, és a mintázata is kevésbé terep-kompatibilis. Sarok része vastagon párnázott –  Shoc Pad – ami kényelmesebbé teszi a lépésünket.

 

A szokásos elrendezés: egy tépőzár a lábfejünknél és kettő a lábszár körül elöl-hátul, hogy jól méretre igazítható legyen. Talprésze környezetbarát technológiájú Microban ® kezelést kapott, melynek cink-tartalmának hála bátran hordhatod a forró nyári napokon is anélkül, hogy szagosodna, mivel hatásosan lép fel a kellemetlen szagokat okozó baktériumok és gombák ellen! 

 

567 grammos tömegével nagyon könnyű darab, igazi egész nap hordható mindenes modell, amivel könnyed terepen, vízitúrán vagy városnézés során is jól fogjuk érezni magunkat!

 


Hirdetés