Meindl Vakuum MFS GTX Hír

2017/10/20
Hirdetés

Klasszikus bőr trekking bakancs. Az Island modelltől eltérően a Vakuumban az MFS (Memory Foam System) azaz emlékező hab réteg nem csak a bokánknál található meg a bakancsban, hanem a teljes felső részben. Ezáltal pár használat után megtapasztalhatjuk az utolérhetetlen kényelmet, amit ez a tulajdonság nyújt viselője számára!

Talpazata erős B keménységű, ezáltal már egész jó tartást biztosít sziklás, technikás terepen is. Talpa Meindl Multigriff és Vibram kettőse, mely kiváló tapadást biztosít nedvesebb sziklákon is.

A Vibram (a mozaik márka név az anyag kitalálójának nevéből ered: Vitale Bramani - alapítva 1937.) talpazat, összetételének köszönhetően kellő tapadást biztosít a nedvesebb sziklákon is, ezáltal téve biztonságosabbá lépéseinket. 

Felső részét több bőrből varrták, ami körbe gumírozást kapott a sérülés elleni védelem érdekében. A Gore-Tex membrános textilbélésével lélegző és vízálló a bakancs. 

Magas szárán teljesen felfut a fűzés, mely 8 pár fémbújtatóból áll – az alsó 3 bújtatós, a többi akasztós. Boka-résznél puha, vastag szivacsozás teszi még kényelmesebbé viseletét. Súlya 800 gramm (fél pár).
Hirdetés