Meindl Island MFS Active Hír

2017/10/20
Hirdetés

Ikonikus trekking modell, egy ikonikus gyártótól. A kiemelkedően jó kényelemért a boka-résznél található MFS réteg felel. Ez egy emlékező hab (Memory Foam System), mely pár használat után felveszi a lábunk boka-részének formáját, ezáltal tökéletesen fog illeszkedni rá.

Talpazata B-C keménységű, ezáltal sziklás, technikás terepen is kiváló tartása van, biztos lépéseket nyújt. Talpa Meindl Multigriff és Vibram kettőse, mely kiváló tapadást biztosít nedvesebb sziklákon is.

A Vibram (a mozaik márka név az anyag kitalálójának nevéből ered: Vitale Bramani - alapítva 1937.) talpazat, összetételének köszönhetően kellő tapadást biztosít a nedvesebb sziklákon is, ezáltal téve biztonságosabbá lépéseinket. 

Felső része 3 darabból álló nubuk bőr. Bélése Gore-Tex – membrános lélegző és vízálló textil. A bőr felső körbe gumírozott, hogy a lehető legjobban védve legyen a sérülésektől.

Szára nagyon magas, melyre végig felfut a nagyon elölről induló fűzése – a lehető legjobban lábfejünkre igazítható ezáltal. A 9 pár fémbújtatóból az alsó 4 fix, a többi akasztós. A szár felső része vastagon szivacsozott. Súlya 880 gramm (fél pár). 
Hirdetés
Hirdetés