Meindl Air Revolution 5.3 Hír

2017/10/20
Hirdetés

Vagány, sárga-fekete-szürke dizájnja egyből kitűnik a többi klasszikus kinézetű modell közül. A középhegységek mellett közepesen nehéz magashegyi túrákhoz, vagy via ferratahoz is alkalmas modell.

Talpazata merev, B-C kategóriájú, ezáltal sziklás, technikás terepen is kiváló tartása van, biztos lépéseket nyújt még nagy hátizsákkal is. Harántboltozata extra karbon merevítővel van ellátva, ami tovább növeli a nehéz terepen való könnyebb lépést. Meindl Multigriff és Vibram talpa jó tapadást biztosít nedvesebb körülmények során. 

A Vibram (a mozaik márka név az anyag kitalálójának nevéből ered: Vitale Bramani - alapítva 1937.) talpazat, összetételének köszönhetően kellő tapadást biztosít a nedvesebb sziklákon is, ezáltal téve biztonságosabbá lépéseinket. 

Felső része velúr bőrből és gyöngyvászonból épül fel – ápolásánál kellő odafigyelést igényel. Gore-Tex membrános bélésének köszönhetően lélegző és vízálló a bakancs. Nyelve két darabból áll, melyből a belső, vastagon szivacsozott részt akár ki is vehetjük (tépőzárral rögzül). 

Szára közepesen magas, melyre teljes egészében felfut a fűző. 7 pár fémbújtatójából a felső négy akasztós. Súlya 850 gramm (fél pár).
Hirdetés