Menü

Összes termék a kategóriában

Leatherman multiszerszám karkötő

Leatherman multiszerszám karkötő

A multiszerszámok az egyik legférfiasabb eszközök. Ha a fiad előtt nagyra akarsz nőni add a kezébe a multiszerszámot. Negyed óráig biztos nyitogatja és kérdezget, majd veled akar mindent megszerelni.

Nagy hiányosságuk viszont, hogy favágú imidzsük nem idomul túl jól a mindennapokhoz. A Leatherman egy ügyes húzással csempészi be a kalandor imázst a tárgyalótermekbe. A Tread elnevezésű karkötője 25 mini szerszámot tartalmaz a csillag-, és normál csavarhúzótól kezdve az elengedhetetlen sörnyitóig.

Az elemek ráadául cserélhetők, tehát könnyen megszabadulhatunk a fölösleges daraboktól. Használatához le kell venni a karkötőt és összehajtani ott, ahol az az eszköz található amelyet használni szeretnénk. 

A Tread nagy előnye, azon kívül, hogy ingben is hirdethetjük vagány, kalandor mivoltunkat, hogy mivel kést nem tartalmaz repülőgépre is felvihető. 

Sose tudni mit kell megszerelni a levegőben igaz?

A terméket idén kezdik el árulni és kb. 150-200 USD lesz az ára. A karkötőhöz extraként még svájci órát is lehet majd rendelni.

Azért kíváncsiak lennénk a gyakorlatban, hogyan működik a dolog? Gyanítom a lefolyót nem az 50 000 Ft-os karkötőmmel fogom kapirgálni!...

Azért egyet elfogadnánk...

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.


  • zsolti 2015.05.10.   16:02

    zsolti

    Csak az a kár, hogy csak átszámítva 50e Ft a karkötő ára. És az is csak az ezüst színűé lenne.

    válasz erre...