Leatherman multiszerszám karkötő Hír

2015/01/23
Hirdetés
A multiszerszámok az egyik legférfiasabb eszközök. Ha a fiad előtt nagyra akarsz nőni add a kezébe a multiszerszámot. Negyed óráig biztos nyitogatja és kérdezget, majd veled akar mindent megszerelni.
Nagy hiányosságuk viszont, hogy favágú imidzsük nem idomul túl jól a mindennapokhoz. A Leatherman egy ügyes húzással csempészi be a kalandor imázst a tárgyalótermekbe. A Tread elnevezésű karkötője 25 mini szerszámot tartalmaz a csillag-, és normál csavarhúzótól kezdve az elengedhetetlen sörnyitóig.
Az elemek ráadául cserélhetők, tehát könnyen megszabadulhatunk a fölösleges daraboktól. Használatához le kell venni a karkötőt és összehajtani ott, ahol az az eszköz található amelyet használni szeretnénk. 
A Tread nagy előnye, azon kívül, hogy ingben is hirdethetjük vagány, kalandor mivoltunkat, hogy mivel kést nem tartalmaz repülőgépre is felvihető. 
Sose tudni mit kell megszerelni a levegőben igaz?
A terméket idén kezdik el árulni és kb. 150-200 USD lesz az ára. A karkötőhöz extraként még svájci órát is lehet majd rendelni.
Azért kíváncsiak lennénk a gyakorlatban, hogyan működik a dolog? Gyanítom a lefolyót nem az 50 000 Ft-os karkötőmmel fogom kapirgálni!...
Azért egyet elfogadnánk...


Hirdetés