Menü

Összes termék a kategóriában

Karrimor Lynx 65+5

Karrimor Lynx 65+5

Klikk a képre a galériáért!

Idehaza sajnos főleg csak a kifutó modellek által ismerős az angol márka. Pedig az új cuccaik is nagyon vagányak és jó ár-érték arányúak. A Lynx a nagyobb hátizsák kínálatuk belépőszintje.

Pakolhatóság terén az általánosan elvártakat nyújtja. A nagy rekesz felülről és a szokásos egyharmad magasságban elhelyezett C-alakú cipzáras nyíláson át pakolható. A törzsön van 2 darab kisebb méretű gumis (ezek felfele nyílnak), és egyik oldalt egy nagyobb, cipzáras zseb. Hasára csak egy gumis madzag jutott, ami alá maximum kabátot vagy más ruhadarabot tudunk rögzíteni. 

 

Karrimor-DSC_0699_resize.JPG 

 

A táska vízálló anyagból készült, viszont nincsenek lehegesztve a varrások, így nagyobb esőnél már fel kell tenni az esővédő huzatot - amit alapból mellékelnek a táskához.

A derékpánt és vállpántjai vastagon szivacsozottak. Előbbin sajnos egy zseb sincs, ami ebben a kategóriában azért hiba. Vállmagassága állítható az új SA3 rendszer segítségével. Az alumínium sinen csúszó vállrész lefele akár menetközben is állítható, így még könnyebb a hátunkra szabása, mintha le-föl-le-föl kellene venni a "finomhangolás" közepette. Ivószatyrot tudunk benne használni.

Súlya csak 1600 gramm!

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.