Husky Fighter 3-4 személyes extreme sátor Hír

2013/11/27
Hirdetés
Szeretnéd tudni, hogy miért érdemes Husky sátrat vásárolni? Minden európai túrázó és hegymászó tudja, hogy mi az a Husky. 
A Fighter az extrém kategória csúcsmodellje, mely kifogástalan szerkezettel és elosztással rendelkezik. Két szemközti bejárata van, hálófülkéje 120 cm magas, 220 cm x 205 cm-es alapterülete három-négy személy elszállásolására alkalmas. Elősátra 90 cm hosszú. A sátor különleges szerkezetének köszönhetően igazi harcosként száll szembe a legextrémebb időjárással is, hófúvás, viharos szél, jöhet bármi, ez a sátor nem véletlenül kapta a Fighter nevet. Külső anyaga 6.000 mm/cm2-es vízállóságú poliészter nylon, amely egy speciális vízlepergető bevonattal rendelkező anyag, lélegző tulajdonsággal. A Rip Stop technológiának köszönhetően megnövekedett szakadás elleni védelmet biztosít, ha az anyag megsérül.
 
Az ultrakönnyű belső sátor lélegző 190T Nylon anyagból, az aljzat pedig 10.000 mm/cm2-es vízállóságú PU bevonattal ellátott poliészterből készül. A hálófülke találékony rögzítő rendszere lehetővé teszi a hihetetlen gyors össze- és szétszerelést, így a szakadó esőben vagy hófúvásban felállított sátor belső része mindig tökéletesen száraz marad.
A tároló minden Husky sátor hasznos integrált tartozéka, tartó háló vagy tároló zseb formájában. Ideális az apró dolgok tárolására (pl.: kulcs, zseblámpa, stb...).  Az extrém modellek rendelkeznek feltekerhető hószoknyával. Amilyen jól védenek az esővel és a hóval szemben, olyan jól növelik a sátor stabilitását erős szélben. Ha nincs rá szükség, feltekerhetjük, így növelve a levegő cirkulációját és csökkentve a páratartalmat a sátorban.
A sátor súlya az összes alkatrésszel együtt 4480 gramm, mely egy 45 cm x 19 cm-es csomagban helyezhető el. A javító készlet a Husky sátrak hasznos kelléke, jól jöhet ha sátorozás közben kisebb javításokra van szükség. Segítségével könnyen javítható a rudazat törése vagy befoltozható a sátor  anyagán keletkezett hasadás.
Induló ár: 94 990 Kedvezmény: 25 000 Ft
Hirdetés