Hanwag Tatra Lady Hír

2017/10/20
Hirdetés

Strapabíró és kényelmes középhegységbeli túrabakancs, klasszikus formával – semmi izgalmas részlet, csak a tradicionális elemek. A neves német gyártó egyik ikonikus modelljének női változata. 

Talpazata erősebb B merevségű, amiben még könnyed a lépés, de már sziklásabb vagy technikásabb terepen is el lehet boldogulni. Orra és sarok-része gumírozott, mely megvédi a bőrt a sérüléstől. Harántboltozata extra betéttel erősített és merevített – sziklás terepen lépés könnyítő. Vibram AW talpa kiváló tapadást biztosít nedvesebb sziklákon is.

A Vibram (a mozaik márka név az anyag kitalálójának nevéből ered: Vitale Bramani - alapítva 1937.) talpazat, összetételének köszönhetően kellő tapadást biztosít a nedvesebb sziklákon is, ezáltal téve biztonságosabbá lépéseinket. 

Felső része több darabból álló előre waxolt nubukbőr – karbantartásánál a varrásoknál nagyobb figyelmet kell fordítani a waxolásra, és megfelelően kezelve hosszú ideig vízálló marad. Bélése bőr, de elérhető lélegző membrános textiles (Gore-Tex) kivitelben is. 

Szára közepesen magas, melyen a fűző szinte a tetejéig végig fut. A 8 pár fémbújtatóból az alsó három golyós, a felső négy akasztós. Súlya 730 gramm (fél pár). 

 
Hirdetés