Hanwag Makra Combi GTX Hír

Hanwag Makra Combi GTX Hír

2017/10/30
Hirdetés

A klasszikus bakancsformáktól nagyon távol álló lábbeli. A felhasznált modern anyagok révén könnyű de mégis strapabíró! Közép-hegységekbe, esetleg közepesen nehéz vasalt utakra kiváló választás lehet. Sarok kialakítása fél-automata hágóvas használatát is engedi!

hanwag-makra-combi.jpg Kép forrása: Hanwag  

A felső része hasított bőr és erős, kopásálló Cordura anyagból készült. Bélése Gore-Tex membrános textil, melynek köszönhetően lélegző és vízálló is! Erre viszont a bakancs ápolásánál kellő figyelmet kell fordítani, hogy minél hosszabb ideig megtartsa tulajdonságát. A talpbetétje textiles és kivehető, jól szellőző, kemény. Körbe (orra magasabban) gumírozott, hogy jobban védve legyen az éles szikláktól.

Talpazata C-merevségű, amire a Vibram PEPE talp került, melyek kombinációja biztosítja, hogy komolyabb, technikásabb helyzetekben is megállja a helyét. A Vibram (a mozaik márka név az anyag kitalálójának nevéből ered: Vitale Bramani - alapítva 1937.) talpazat, összetételének köszönhetően kellő tapadást biztosít a nedvesebb sziklákon is, ezáltal téve biztonságosabbá lépéseinket. Nagy, blokkos bütykei pedig extra lépésbiztonságot adnak, mivel jól kapaszkodnak a sziklaperemekbe.

A lábbeli fűzése picit a könnyed arcát erősíti, mivel 4 pár fűzője textilbújtató. A felső 3 pár viszont fémakasztós. Nyelve bevarrt, nem túl vastag és puha.

Az 1100 gramm (párban) súlyú Makra Combi nagyon kényelmes viselet, trendi, friss kinézettel ötvözve a fejlett technológiákat.
Hirdetés