Hanwag Banks II GTX Hír

Hanwag Banks II GTX Hír

2017/10/30
Hirdetés

A Banks bakancs a könnyű trekking modellek csoportját erősíti. Waxolt nubukbőr és Cordura textil kombinációjából álló felső része kényelmes viselet. Túráink során a komfortot tovább növeli a Gore-Tex membrános textil bélése, melynek köszönhetően lélegző és vízálló is! Erre viszont a bakancs ápolásánál kellő figyelmet kell fordítani, hogy minél hosszabb ideig megtartsa tulajdonságát.

A felső rész nincs körben gumírozva, csak az orra kapott egy pici védelmet, plusz a talp része nyúlik fel erőteljesebben az orránál és a sarok részénél. Talpazata kifejezetten utcai cipőkhöz hasonlító B-keménységű (vagy inkább lágyságú), talpa pedig Vibram Endurance. A Vibram (a mozaik márka név az anyag kitalálójának nevéből ered: Vitale Bramani - alapítva 1937.) talpazat, összetételének köszönhetően kellő tapadást biztosít a nedvesebb sziklákon is, ezáltal téve biztonságosabbá lépéseinket. Nagy, blokkos bütykei pedig extra lépésbiztonságot adnak, mivel jól kapaszkodnak a sziklaperemekbe.

Fűzése magasra kúszik a szárán, melynek teteje puha anyagokból készült, hogy komfortosabbá tegye lépéseinket. A 7 pár fém fűzőszem alsó 4 párja bújtatós, a többi akasztós. Súlya 1100 gramm (párban). A hazai hegyekbe nem kell több!
Hirdetés