Nem tudsz lemondani a friss espressoról túrázás közben?
Hirdetés
Nem tudsz lemondani a friss espressoról vagy capuccinóról túrázás közben?
Nem is kell. A Handpressoval kézben bárhol bármikor friss kávét főzhetsz, de olyat, hogy helyben kávézót is nyithatnál.
A pumpás megoldású, ipari műremek maximum 16 bar nyomással készíti el a presszódat, ami simán felveszi a versenyt bármelyik ipari kávéfőzővel. Párnás csomagolású vagy sima őrölt kávéval is működik.
Nyomásmérő
Handpresso-4
Forrás: Simon Ádám - Mozgásvilág
Az elkészítése is rém egyszerű, a hozzáadott elegáns tokból elővarázsolva:
csavard le a fedelet
válaszd ki a megfelelő adagolót. Őrölt kávés vagy párnás változat.
töltsd fel forró vízzel a tartályt
erre jön rá vissza a kávé és a fedő
jöhet a pumpálás. Előtte bizonyosodj meg róla, hogy a szelep megfelelő állásban van!
Ha a kellő nyomásra felpumpáltad, egyszerűen tartsd a csészéd felé, és nyisd ki a szelepet!
Külön élvezet, hogy a tisztán tartása is egyszerű. Kis vízzel megoldható. Ha őrölt kávét preferálod akkor kicsit több macerát vállalsz fel, ellenben csak természetben lebomló zaccot termelsz. Ezzel szemben a párnákkal hulladékot generálsz, amit nem illik elhagyni.
Un Capuccino prego!
Jön a presszó!
Handpresso-5
Forrás: Simon Ádám - Mozgásvilág