Handpresso

Ismeretlen szerző
Ismeretlen szerző
2013/06/12
Hirdetés

Nem tudsz lemondani a friss espressoról vagy capuccinóról túrázás közben? Nem is kell. A Handpressoval kézben bárhol bármikor friss kávét főzhetsz, de olyat, hogy helyben kávézót is nyithatnál. 

A pumpás megoldású, ipari műremek maximum 16 bar nyomással készíti el a presszódat, ami  simán felveszi a versenyt bármelyik ipari kávéfőzővel.  Párnás csomagolású vagy sima őrölt kávéval is működik. 

Az elkészítése is rém egyszerű, a hozzáadott elegáns tokból elővarázsolva:

  1. csavard le a fedelet 
  2. válaszd ki a megfelelő adagolót. Őrölt kávés vagy párnás változat.
  3. töltsd fel forró vízzel a tartályt
  4. erre jön rá vissza a kávé és a fedő
  5. jöhet a pumpálás. Előtte bizonyosodj meg róla, hogy a szelep megfelelő állásban van!
  6. Ha a kellő nyomásra felpumpáltad, egyszerűen tartsd a csészéd felé, és nyisd ki a szelepet!

Külön élvezet, hogy a tisztán tartása is egyszerű. Kis vízzel megoldható. Ha őrölt kávét preferálod akkor kicsit több macerát vállalsz fel, ellenben csak természetben lebomló zaccot termelsz. Ezzel szemben a párnákkal hulladékot generálsz, amit nem illik elhagyni. 

Un Capuccino prego!

Fotógaléria