Handpresso

2013/06/12
Nem tudsz lemondani a friss espressoról túrázás közben?
Hirdetés
Nem tudsz lemondani a friss espressoról vagy capuccinóról túrázás közben? Nem is kell. A Handpressoval kézben bárhol bármikor friss kávét főzhetsz, de olyat, hogy helyben kávézót is nyithatnál. 
A pumpás megoldású, ipari műremek maximum 16 bar nyomással készíti el a presszódat, ami  simán felveszi a versenyt bármelyik ipari kávéfőzővel.  Párnás csomagolású vagy sima őrölt kávéval is működik. 
Nyomásmérő Handpresso-4 Forrás: Simon Ádám - Mozgásvilág Az elkészítése is rém egyszerű, a hozzáadott elegáns tokból elővarázsolva:
csavard le a fedelet  válaszd ki a megfelelő adagolót. Őrölt kávés vagy párnás változat. töltsd fel forró vízzel a tartályt erre jön rá vissza a kávé és a fedő jöhet a pumpálás. Előtte bizonyosodj meg róla, hogy a szelep megfelelő állásban van! Ha a kellő nyomásra felpumpáltad, egyszerűen tartsd a csészéd felé, és nyisd ki a szelepet! Külön élvezet, hogy a tisztán tartása is egyszerű. Kis vízzel megoldható. Ha őrölt kávét preferálod akkor kicsit több macerát vállalsz fel, ellenben csak természetben lebomló zaccot termelsz. Ezzel szemben a párnákkal hulladékot generálsz, amit nem illik elhagyni. 
Un Capuccino prego!
 
Jön a presszó! Handpresso-5 Forrás: Simon Ádám - Mozgásvilág
Hirdetés
Hirdetés