Menü

Összes termék a kategóriában

Deejo zsebkés

Deejo zsebkés

Klikk a képre a galériáért!

A 2010-ben alapított francia cég, egy Baladéo tervekre "épített" minimál dizájnú, egyszerű zsebkéseket kínál. De akkor miért van velem amióta megkaptam? Mert extra vagány a kinézete és pár gramm a súlya! 

 

Vágni csak stílusosan 

 

Miből áll a Deejo zsebkés?

Tulajdonképpen 2 darab, könnyen fenhető rozsdamentes acélból, egy fa vagy műanyag „markolatból” (de kérhetjük nélküle is, illetve a legkisebb méretű változaton egyáltalán nincs opció kérni) és egy fém csíptetőből áll. Ennek köszönhetően 15, 27 illetve a legnagyobb mindösszesen 37 grammot nyom. Még a nagy is elég könnyű, hogy észrevétlenül zsebünkben hordjuk.

 

A kés vagánysága nem csak egyszerűségében, hanem stílusában is rejlik. Alapból három különböző méretben kínálják, számos egyedi lézergrafikával ellátva, de mi magunk is megtervezhetjük a saját ízlésünknek megfelelő zsebkést a my.deejo.fr oldalon! Leendő kedvencüket a 3 méretből, 53 penge gravírmintából, 3 különböző színű pengéből, 6 féle fa- illetve 8 féle műanyag markolatból (vagy nélküle) rakhatjuk össze, ráadásul egyedi felirattal is elláthatjuk a nyelét! Mindezt 48 órán belül kézbe szállítva Párizsból, szeretettel…

 

Szépen simul a kézbe de a vékony markolat miatt nem lehet nagy erőt kifejteni vele 

 

A rugalmas, és vékony acélpenge illetve keskeny markolat révén a Deejo inkább zsebkés, mint bozótmíves, túlélő kés. Zsebkésnek viszont az egyik legszebb, amivel találkoztam! Könnyed túrákon felmerülő egyszerű feladatait el tudjuk látni vele. Mindezt észrevétlen súllyal.

 

Tények

összecsukott méretek: 7 / 9 / 11 cm

tömegek: 15 / 27 / 37 gramm

anyag: 420 rozsdamentes acél

penge vastagsága: 1,2 mm

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.