Brunton hidrogén reaktor töltő Hír

2013/08/12
Hirdetés
A Brunton egyedülálló újítása mini hidrogén reaktort varázsol minden vándor zsebébe. Újításuk elismerésként a 2013-as friedrichshafeni Outdoor Show egyik nagydíját is elnyerték. 
„ Vízbű nyeri ki a zoxigént, teccik érteni? ” a mi esetünkben egy kicsit máshogy működik a dolog, bár a hidrogén-oxigén és víz kombójáról van itt is szó. A hidrogén cella a reaktorunk alapja, azt kell behelyezni a készülékbe. A hidrogén innen az oxigénnel lép reakcióba (kérem,a kedves kémia tanárokat, hogy most mentsenek fel a részletes elemzés alól) aminek az eredménye egyrészt elektromosság illetve gőz. Az elektromosság tölti a készülékeidet, a gőz pedig távozik. 
 
Viszonylag könnyű észrevenni a technológia előnyeit, de ha figyelünk a részletekre, akkor jön elő az igazi varázsa: • a hidrogén cella teljesen biztonságos. A Brunton technológiája biztonságossá teszi a hidrogén használatát. • egy cella 6x tölti fel a telefonodat. A könnyű, kis méretű cellákból ha többet viszel magaddal több napra elegendő utánpótlásod lesz. • teljesen környezetbarát. A kifogyott cellákat után lehet tölteni. A Brunton tervei szerint töltőállomás hálózatot építenek ki, így sok helyen pl: túraboltokban bárhol fel lehet majd tölteni a cellákat. Ősztől várható a magyarországi forgalmazás, ergo nem kell nyugatra utazni feltöltés végett... Persze ha ipari felhasználó vagy, vehetsz magadnak állomást is.
A legjobbat a végére hagytam, agarancia értelmében bárhogyis használod a terméket, ha eltörik vagy tönkremegy, megjavítják vagy kicserélik. Hoppá...
A közeljövőben több Brunton terméket is fogunk tesztelni, alig várjuk már.
Hirdetés