Brunton hidrogén reaktor töltő

Ismeretlen szerző
Ismeretlen szerző
2013/08/12
Hirdetés

A Brunton egyedülálló újítása mini hidrogén reaktort varázsol minden vándor zsebébe. Újításuk elismerésként a 2013-as friedrichshafeni Outdoor Show egyik nagydíját is elnyerték. 

Vízbű nyeri ki a zoxigént, teccik érteni?” a mi esetünkben egy kicsit máshogy működik a dolog, bár a hidrogén-oxigén és víz kombójáról van itt is szó. A hidrogén cella a reaktorunk alapja, azt kell behelyezni a készülékbe. A hidrogén innen az oxigénnel lép reakcióba (kérem,a kedves kémia tanárokat, hogy most mentsenek fel a részletes elemzés alól) aminek az eredménye egyrészt elektromosság illetve gőz. Az elektromosság tölti a készülékeidet, a gőz pedig távozik. 

 

Viszonylag könnyű észrevenni a technológia előnyeit, de ha figyelünk a részletekre, akkor jön elő az igazi varázsa:
a hidrogén cella teljesen biztonságos. A Brunton technológiája biztonságossá teszi a hidrogén használatát.
egy cella 6x tölti fel a telefonodat. A könnyű, kis méretű cellákból ha többet viszel magaddal több napra elegendő utánpótlásod lesz.
teljesen környezetbarát. A kifogyott cellákat után lehet tölteni. A Brunton tervei szerint töltőállomás hálózatot építenek ki, így sok helyen pl: túraboltokban bárhol fel lehet majd tölteni a cellákat. Ősztől várható a magyarországi forgalmazás, ergo nem kell nyugatra utazni feltöltés végett...Persze ha ipari felhasználó vagy, vehetsz magadnak állomást is.

A legjobbat a végére hagytam, a Brunton U-proof garancia értelmében bárhogyis használod a terméket, ha eltörik vagy tönkremegy, megjavítják vagy kicserélik. Hoppá...

A közeljövőben több Brunton terméket is fogunk tesztelni, alig várjuk már.

Hirdetés
Hirdetés