Utazási tippek az okt. 23-i hosszú hétvégére Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2008/09/18
Október 23-a csütörtökre esik. Vagyis... 4 napos lesz az őszi hosszú hétvége!!! Engedd meg, hogy adjunk pár tippet - nem is akármilyet - e négy nap hasznos eltöltéséhez! Érdemes beleolvasni...
Hirdetés
A  Popeye Utazási Iroda kerékpáros hosszúhétvégét szervez október 22-26 között Várvölgyben. A túra lényege egy barátságos, családias csillagtúra a közelben lévő Hévíz, Tapolca, Sümeg, és Balaton melletti vidék gyönyörű tájain.
Tapolcáról, Sümegről ingyenes transzfert biztosítanak. Szállás a Várvölgyi Panzióban 3500 Ft/fő/éj-ért. A kerékpáros hétvégén saját kerékpárral, vagy a helyszínen bérelhető (2000 Ft/nap) is részt lehet venni. Az étkezés önköltséges, grill, bogrács, stb. módon lesz megoldva. Mi kell még!?
Érdeklődni: 20/ 941 0429, 22/ 502 218, info@popeyelesko.hu
 
Gleccserfesztivál 2.

A TandT Sport által rendezett, hagyománnyá formálódott téli szezonnyitó rendezvény - melynek ezúttal az ausztriai Hintertux Gleccser ad otthont  - jó lehetőséget biztosít a kezdődő szezon sí és snowboard újdonságainak kipróbálására, hiszen több vezető felszerelés forgalmazó kínálja tesztelésre legújabb modelljeit.

Tesztelheted a legújabb túra- és símodelleket (persze nem nő-modelleket, hanem termékeket), gleccsertúrázhatsz, akár amatőr versenyen is indulhatsz akár sípályán, akár snowboarddal az alpin és freestyle parkban . Sőt, igazi téli csemegét ígér a Kiteline snowkite bemutatója, ahol egy roppant élvezetes és látványos produkcióval készülnek Csaba Petiék. Lehetőség nyílik a snowkite ernyők kipróbálására és oktatók segítségével a technikák elsajátítására.

Bővebb infó: klikk ide

Érdeklődni:  Tel: 06-70-376-0658, 06-70-376-0638 E-mail: utazas@tandtsport.hu    Web:

 

Dél-Csehország gyöngyszemei...

Kastélyok, városnézés, sörgyártás megismerése, óváros, várkert, UNESCO védelem alatt álló terek és egy nagy kalap élmény... ez vár, ha benevezel a Kolibri Utazási Iroda programjára! L átogatást tehetsz a világhírű Budweiser sörgyárban . A gyárlátogatás során megismerheted a sörgyártás menetét és persze meg is kóstolhatod a „világ legjobb söré”-nek titulált Budweiser sört . Mesebeli kastélyok, XIII. században épült St Procopius bazilika és óvárosi sétákon repülhetsz vissza egy kicsit a múltba.

Mostar-Dubrovnik   Városnézés Szarajevóban, Kraviai vízesés, egésznapos kirándulások, városnézés egy gyönyörű szegletében a Világnak.Ez a Mostar - Dubrovnik túra. Nézd meg Európa leghosszabb törökkori bazársorát, Dubrovnikban az Óratornyot, a Rektor Palotát és a Katedrálist. Fotógépet se felejts el vinni!

További infók és érdeklődni: Tel.: +36-1/351-1340, 351-1341; Fax: +36-1/351- 1342; E-mail: kolibri@kolibri.hu  

 

Ikaland kalandtúra kalandoroknak

Ha igazán nagy kalandor vagy, akkor az izgat igazán, ami még nem ismert, nem bejárt út... Ha így van, figyeld meg ezt a cikket egy hét múlva, ugyanis az ikalandnál éppen most tervezik a legújabb túraprogramot kárpátaljai mászással és jó idő esetén raftingozással.

További infók és érdeklődni:

 

Városnézős kikapcsolódás Európában

Ha nyugodtabb hosszú hétvégére vágysz, akkor tölts egy hosszú hétvégét a Vista utazási irodával a Világ számos pontján!

őszi utak címszóval hirdettek meg számos utazási lehetőséget, mint például az Október 23.- Hosszú hétvége Brüsszelben ,  A , az athéni Ionisos , vagy a további aktív utazások valamelyike... Az ősz a legjobb évszak városnézéshez. A szervezett utazáson idegenvezető mutatja be az adott város nevezetességeit, de saját magunk is bevehetjük azt. Az őszi ajánlatokhoz

További utak, infók: www.vista.hu

 

Szervezz magadnak túrát a Mátrába!

Az is lehet, hogy Te az egyénileg szervezett kirándulások híve vagy. Egyszerűen csak fogod magad, barátaidat, párodat, vagy a családodat és nekivágsz a "vadonnak". Kerékpáron, túrabakancsban, vagy ahogy csak szeszélyed kívánja. A többnapos túrát akár sátorban is átvészelheted, de ha estére nem veted meg a kényelmet, akkor foglalj szállást a Kétkerék Vendégházban, ahol ráadásul kifejezetten felkészültek a túrázókra, kerékpárosokra.

További infó, elérhetőség: 30/50-60-025

 

Akár kényelemre vágysz, akár szervezett, de teljesítményt igénylő, vagy netalán teljesen egyéni túrázásra vágysz, októberben 4 teljes nap áll rendelkezésedre, hogy ízlésednek megfelelő módon kapcsolódhass ki!
Hirdetés