Új utakon Alsó-Ausztriában! Hír

(x) - Támogatott tartalom
2011/09/14
Gyalogtúrára, hegyi túrára készülsz? A zarándokutak, családi túrák, többnapos túrák is közel állnak hozzád? 21 nagyszerű túraajánlat és digitális túratervező vár Rád!
Alsó-Ausztria tartományát 15 000 kilométernyi túraút hálózza be, amiből mindenki talál kedvére valót. A terepek és a tájak bámulatosan sokfélék: idilli szépségűek, helyenként vad romantikusak, zordon hegygerincekkel és hatalmas sziklacsúcsokkal. Van ahol a csend és a magány , van ahol a lüktető társasági élet a főszereplő. Egyszerre nyugodt és izgalmas. Élvezetes és termékeny, másutt kopár és kegyetlen. Hagyománytisztelő, modern, vagány és vonzó.
 
81849-T-racikkbe.jpg
 
Gyere velünk az északi Waldviertelbe és fedezd fel az ellentétekből komponált különleges sokszínűséget! Weinvierteli túráink dús szőlőskerteken és csábító pincesorokon át vezetnek. Járd végig az egyik legszebb ausztriai távolsági túraútvonalat, az új, 180 km hosszú Welterbesteig Wachau -t.
 
81849-T-racikkbe2.jpg
 
Fedezzük fel együtt a Mostviertel vadabbik oldalát, a szépséges hegyvilágot. A buján zöldellő Bécsi-Erdő mélyén különösen hangulatos túrautak húzódnak, egy milliós világváros közvetlen közelében.
A Bécsi-Alpok paradicsomi környezetéhez lélegzetelállító panoráma társul.
 
81849-T-racikkbe4.jpg
 
Alsó-Ausztria , az osztrák szövetségi tartományok közül elsőként 2010 óta egészen speciális túrákra is várja a kalandéhes vándorokat és az érdeklődő családokat. A Geocaching elnevezés izgalmas kincsvadászatot takar, melynek során a résztvevők GPS és/vagy térkép segítségével kutatnak az elrejtett kincsek után. Keljünk útra együtt!
Kattints ide, hogy az ajánlatokat egyesével is meg tudd tekinteni!
 
81849-T-racikkbe6.jpg
 

 
Szeretnél további alsó-ausztriai túrákat megismerni? A www.wandern.niederoesterreich.at internetes címen található, egyszerűen kezelhető digitális túratervezővel gyorsan és egyszerűen kiválaszthatod a több mint 250 túraútból a legmegfelelőbbet!
A honlapon a következőkről tájékozódhatsz: - a túra fajtája (pl. többnapos túra, zarándokút, hegyi túra, stb.) - részletes útleírás - a túraútvonal hossza - ajánlott menetidő - térképrészlet - felszínleírás - GPS-letöltés - fotógaléria - 3D-s megjelenítés
81849-NOEL_hinein_b_h1.jpg www.also-ausztria.info informacio@noe.co.at