Új név a túraboltok palettáján - BIQ OUTDOOR Hír

Új név a túraboltok palettáján - BIQ OUTDOOR Hír

Benecz Ferenc
Benecz Ferenc
2019/05/21
Bővült a hazai, egyben a budapesti outdoor boltok száma.
Hirdetés

A 9. kerületben, a Klinikáknál nyílt legújabb túraboltban egyelőre főként The North Face sátrak, hálózsákok, túracipők és bakancsok, hátizsákok és táskák, illetve ruházat, valamint Thule táskák és hátizsákok várják a vásárlókat, de persze – ha kisebb számban is – más márkákat is találunk ezek mellett. Például Salomon és Nike cipőket, Leatherman szerszámokat vagy GoPro kamerákat és azok kiegészítőit.

Külön kiemelendő a hatalamas the North Face duffel táskaválaszték. 

IMG_2771_resize.jpg Forrás: BIQ Outdoor
BIQ Outdoor
Kép forrása: BIQ Outdoor

Persze ezen kínálatot folyamatosan bővíteni tervezi az alapító és tulajdonos, Kárádi Szabolcs, aki maga is lelkes túrázó. Főleg a Tátra és az Alpok ösvényeit járja, így az üzletben elérhető termékek közül sokról tud hasznos tapasztalatokkal is szolgálni az érdeklődők számára.

A BIQ Outdoor névre keresztelt üzlet célközönsége széles, mivel a városi kalandoroktól a középhegységekbe induló lelkes túrázókig sok mindenkit várnak. Ha Te is szereted a különlegesebb, más boltok készleten tartott kínálatában ritkán látott, olykor extrémebb színezésű termékeket, akkor mindenképp érdemes szétnézned a BIQben. A név egyébként a Best In Quality rövidítésből ered, mellyel az üzleti filozófiára és a forgalmazott termékekre is utalnak a vállalkozás alapítói…

IMG_2775_resize.jpg Forrás: BIQ Outdoor
BIQ Outdoor
Kép forrása: BIQ Outdoor

A BIQ Outdoor nem csak a Tűzoltó utca 33/a szám alatt várja az érdeklődőket, hanem online is. Mindkét helyen nem csak az aktuális évjáratú termékeket találod meg, hanem outletet is, ahol kedvezményes árakon kínálják az utolsó darab kifutott modelleket!

 

Online üzlet:

Hirdetés