Túralécen, távol a pályák zajától Hír

Turista Magazin
2012/12/11
Nemcsak a zsúfolt pályákat hagyjuk magunk mögött, amikor fókát húzunk a léc talpára, hanem egy teljesen új világba is betekintést nyerünk.
Hirdetés

Az emberek többsége nem szereti a tömeget, nem szeret sorban állni és nem szereti a zsúfolt pályákat. Márpedig egy-egy szép napon a népszerű síterepek megtelnek a hó szerelmeseivel, a síliftekről pedig emberfürtök lógnak. A lehetőség ugyanakkor adott. Lehet ezt másképpen csinálni. Nemcsak a zsúfolt pályákat hagyjuk magunk mögött, amikor fókát húzunk a léc talpára, hanem egy teljesen új világba is betekintést nyerünk. A sílift nélküli hegyek is potenciális célpontokká válnak, s lefelé immáron az erdő fái között, a puha, szűz havon keressük a legjobb nyomot. Aki az év nagy részében bakancsban, bringával, futócipőben járja a természetet, annak biztos, hogy sokkal nagyobb élményt jelent majd az ismerős, békés környezetben lécen barangolni, mint a tömegben szlalomozni.

 

TuristaMagazin
TuristaMagazin

 

De miért is sítúrázunk mi magyarok olyan keveset, ha egyébként súlyos százezreket költünk alpesi síelésre? Milyen veszélyeket rejt a túrasí? Mi a szükséges felszerelés? Melyek a számunkra, magyaroknak ideális közeli célpontok?

Ilyen érdekes és hasznos infók, valamint számos egyéb cikk vár a Turista Magazin most megjelent december-januári lapszámában!

Bővebb betekintést a tartalomba a magazin weboldalán találtok: turistamagazin.hu/december.hml

Keresd az újságárusoknál vagy rendeld meg extra költségek nélkül a magazin honlapjáról 495 Ft-ért!
Friss infók, hírek és cikkek a honlapon (www.turistamagazin.hu)!
Csatlakozz facebook oldalunkhoz (facebook.com/turistamagazin)!

 

TuristaMagazin
TuristaMagazin

 

Hirdetés