Megjelent a Turista Magazin augusztusi száma Hír

Hirdetés
2012/08/09
Még színesebb, még tartalmasabb látványos, korszerű és tartalmas kiadvány… 60+4 oldalon a természetbe járók számára.  
Hirdetés

Ízelítőként a friss lapból: Erdészek nyomában – Ipolyerdő (oxigén), Hiába kicsi, nagyon veszélyes – kullancsok (szerviz), Útjelzések használata 1. (objektív), Bukor és szerelem az Öttömösi-erdőben (objektív), Vasalt utak - Hamis biztonság? (objektív), Mátravasút +kisvasút programajánló (érdekességek), Barlangnap (1kép-1sztori), Sárdagasztás a Tolnai dombokon (szubjektív), Élménygurulás a Bükkben (szubjektív), Kukás kenuk küldetése (szubjektív), Védelmet kap a vízi Éden! (zöldhullám), A megkapó szépségű Körös-Maros Nemzeti Park (blende), A parajdi Sószurdok (Kárpát-medence).

Valamint újabb 4 kivehető és lefűzhető túrakártya mellékletet találunk a magazin közepében, melyekkel tovább gazdagíthatjuk az túra ötlet-tárházunk. A kuponlapon pedig ismét 10 különböző kedvezmény várja, hogy beváltsuk.

A Magyar Természetjáró Szövetség gondozásában megjelenő Turista Magazint a magyarországi újságárusoknál, illetve külföldről a hamarosan induló weboldalon ( www.turistamagazin.hu ) keresztül vásárolható meg. A honlap indulásáig friss infó, többek között az akciós előfizetésről, a facebook falukon.
Hirdetés