Természetjárás a főváros peremén a 4. Intersport Túranapon Hír

BSI;http://www.futanet.hu
2011/10/27
November 6-án ismét futóbarát túranapot szervez a BSI Budapestről a Pilisbe.
Hirdetés
A 4. Intersport Túranap mindenkinek lehetőséget nyújt a természetjárásra, három különböző táv közül lehet választani. A túra leghosszabb távja 29,36 kilométer , a középtávon 18,33 kilométert , míg a röviden 10,1 kilométert lehet megtenni.
Ezen a vasárnapon Csillaghegyről a Róka-hegyi Kőfejtőhöz, az ürömi kőbányába, a Nagy-kevélyi kőfülkéhez, az egri vár filmdíszletéhez, a Teve-sziklákhoz és a Kő-hegyi bányához vezető ösvényeket lehet bejárni. A várnál 10:00 és 15:00 között minden órában középkori magyar lovagitorna-bemutatót is megtekinthetnek a túrák résztvevői a Diósdi Történelmi Bajvívó Egyesület előadásában. Az útvonalak kiemelkedő pontjairól remek kilátás nyílik Budapestre, a Pilisre, az őszi színekben pompázó erdőkre. A futóbarát Túranap útvonalai végig kijelölt turistautakon haladnak.
A 4. Intersport Túranap egyik érdekessége, hogy a középső, 18,33 kilométeres távján rendezik a BSI terepfutó kupasorozatának, a BSI TerepMánia sorozatnak a harmadik fordulóját. A szintemelkedés 612 méter lesz, a résztvevők egyénileg rajtolnak 8 és 12 óra között.
 
Részletekért klikk ide...
Hirdetés