Sandstone 2018 nyári kollekció Hír

Sandstone 2018 nyári kollekció Hír

(x) - Támogatott tartalom
2018/05/09
Mutasd a pólód, megmondom ki vagy

Sandstone kezdetek

 

Fiatal korunkban, a 80-as években kezdtünk sziklát mászni, akkor még beszorulva a keleti blokkba mai szemmel nézve nevetséges felszerelésekkel és ruházatban próbáltuk meg túlélni a környező keleti országok hegyeinek időjárási próbatételeit. Néhány ügyesebb barátunk már akkor kiszabadult nyugatra egy-egy mászó túrára, és számunkra hihetetlen felszerelésekkel és ruházattal tértek haza.
Ez motivált arra, hogy 1989-ben megpróbáljuk ezt a feneketlen tátongó űrt betömni, és megnyitottuk a Vadvidék nevű hegymászó boltot Budapesten egy kb. 5 nm-es üzlethelységben.

Az első Sandstone túraruházati termékek


A valóban jó minőségű nyugati technikai ruházat az átlag magyar mászónak és túrázónak megfizethetetlen volt, így hamar megláttuk, hogy hiányzik egy jó ár/érték arányú technikai ruházat a piacról.
1996-ban kezdtünk foglalkozni túraruházati termékek gyártásával. Rengeteg utánajárással és tanulással kezdtük építeni a Sandstone márkát, kollekciónk a kezdeti esőruházatok után gyorsan bővült a különféle polárokkal, twin kabátokkal és streatwear termékekkel.
Már a kezdetektől támogatunk expedíciókat a világ bármely tájára, extreme ruházataink több 8000-re is eljutottak a Himalaja-ba, valamint öltöztettük a Magyar Barlangi Mentőszolgálatot, a Dekom-ot és több vadvízi túrával és kalandtúrával foglalkozó cég guide-it.

2018 nyári kollekció

Puha, nagyon finom anyagú póló, vagány, Happy Outdoor mintákkal a hétköznapokra és azoknak, akik rövid, könnyed sétát tennének az erdőben.

Hake dust, Canoe Sand, Beat Attack Burgundy? Esetleg Canoe Mint? Melyik passzol jobban az egyéniségedhez? 

Póló kollekció 2018 Forrás: Sandstone
Póló kollekció 2018
Kép forrása: Sandstone