Menü

2012.07.03.     Hozzászólás 2

Kötelező minden túrázónak- megújult a Turista magazin

Július 6-án megjelenik az ízig-vérig, az utolsó rostjáig megújult Turista Magazin!


 

A hosszú idő után ismét a Magyar Természetjáró Szövetség gondozása alá került újság tematikájában csupa olyan területet érint, ami a természetet járókat érinti, figyelembe véve azt a sokszínűséget, ami jellemzi a turisták eltérő indíttatását és az eltérő „jármódjaikat”. 

Az új forma, külcsíny és tartalom júliusban többek között a következőket kínálja: frissen végzett túravezetők, földünk tüdejét gondozzák: Pilis Parkerdő, turistajelzések, folyadékpótlás, Kinizsi Százas, szigetközi hódok, különleges étkeink: a Türü-bürü, és a Retyezát.

Az olvasni valókon felül a magazin közepén kivágható túrakártyákat is találtok, melyek különböző jellegű (bakancsos, kerékpáros, vízi) kirándulási ötleteket és túrázóbarát szállásokat tartalmaznak. Gyűjtsd össze mind, hogy bármikor elővehesd, ha túra vagy szállástippre van szükséged!

A kirándulások során kopnak, tönkre mennek dolgaink és különböző szolgáltatásokat veszünk igénybe, ezek könnyebb pótlásában valamint igénybe vételében segíthet a kuponlap, amin különböző méretű és milyenségű kedvezményeket találtok!

A megújult Turista Magazint keressétek július 6-tól az újságárusoknál! De ha a jövőben elsőként szeretnéd kézbe kapni, most előfizetői akció keretében nem csak kedvezményesen juthatsz hozzá, még biztos ajándékot is kapsz! Részletek a magazinban és facebook (www.facebook.com/turistamagazin) falunkon! 

Weboldaunk is hamarosan megújul, addig is kövessétek figyelemmel a facebook-on és az újságárusoknál! 

82473-turistamagazin.jpg

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.


 • Turista Magazin 2012.07.07.   21:04

  Turista Magazin

  Tökéletesen látod, jelenleg két Turista Magazin létezik, melynek oka több évtizedre vezethető vissza. A Természetbarát Turista Magazin 2012 májusától a Magyar Természetjáró Szövetség gondozása alá került, és ezzel együtt megújult is mind formailag, mind kinézetileg és mind tartalmilag is (igen, ez vonatkozik arra, hogy megszűnnek az osztrák régiók hirdetési dömpingjei és a sokcsillagos fürdők PR-cikkei is).

  A Magyar Turista továbbra is megmarad úgy és olyan formában, ahogy eddig is tette, és ezzel nincs is gond, tökéletesen ki fogja egészíteni egymást a két magazin.... amit bízunk benne, hogy az idő és olvasóink igazolni fognak.

  válasz erre...

 • rozsatomi 2012.07.05.   18:40

  rozsatomi

  Atért jó lenne tisztázni, hogy melyik az igazi Túrista Magazin, mert hogy ketttő van: aTermészetbarát Túrista Magazin és Magyar Túrista magazin. Bízok benne, hogy valóban megújult, mert jó ideje már leginkább a Osztrák régiókat reklámozta az újság.

  válasz erre...