Kötelező minden túrázónak- megújult a Turista magazin

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2012/07/03
Július 6-án megjelenik az ízig-vérig, az utolsó rostjáig megújult Turista Magazin!
Hirdetés

 

A hosszú idő után ismét a Magyar Természetjáró Szövetség gondozása alá került újság tematikájában csupa olyan területet érint, ami a természetet járókat érinti, figyelembe véve azt a sokszínűséget, ami jellemzi a turisták eltérő indíttatását és az eltérő „jármódjaikat”. 

Az új forma, külcsíny és tartalom júliusban többek között a következőket kínálja : frissen végzett túravezetők, földünk tüdejét gondozzák: Pilis Parkerdő, turistajelzések, folyadékpótlás, Kinizsi Százas, szigetközi hódok, különleges étkeink: a Türü-bürü, és a Retyezát.

Az olvasni valókon felül a magazin közepén kivágható túrakártyákat is találtok, melyek különböző jellegű (bakancsos, kerékpáros, vízi) kirándulási ötleteket és túrázóbarát szállásokat tartalmaznak. Gyűjtsd össze mind, hogy bármikor elővehesd, ha túra vagy szállástippre van szükséged!

A kirándulások során kopnak, tönkre mennek dolgaink és különböző szolgáltatásokat veszünk igénybe, ezek könnyebb pótlásában valamint igénybe vételében segíthet a kuponlap, amin különböző méretű és milyenségű kedvezményeket találtok!

A megújult Turista Magazint keressétek július 6-tól az újságárusoknál! De ha a jövőben elsőként szeretnéd kézbe kapni, most előfizetői akció keretében nem csak kedvezményesen juthatsz hozzá, még biztos ajándékot is kapsz! Részletek a magazinban és facebook (www.facebook.com/turistamagazin) falunkon! 

Weboldaunk is hamarosan megújul, addig is kövessétek figyelemmel a facebook -on és az újságárusoknál! 

82473-turistamagazin.jpg
Hirdetés