Karaván Szalon

(x) - Támogatott tartalom
2014/02/25
A Karaván Szalon, az ország egyetlen lakókocsi, lakóautó és kemping bemutatója. 

A kiállítás minden évben a tavaszi szezon kezdetekor várja az utazni és kempingezni vágyókat a legújabb és legmodernebb utazó autócsodákkal.

A Karaván Szalon nyolcadik alkalommal nyitja meg kapuit a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban 2014. február 27. és március 2. között. A lakóautók növekvő számának köszönhetően a rendezvénynek idén a nagyobb, D pavilon ad otthont. A pár négyzetméter alapterületű „guruló szállodákat” természetesen nem csak kívülről, hanem belülről is szemügyre lehet venni. Bemutatunk például egy lakó-félpótkocsit, ami egy guruló telephely 4 hálószobával, irodával, konyhával, fürdőszoba valamint egy tárgyalórésszel. A kínálatban szerepelnek a kempingfelszerelések, különleges felépítmények és mobilnyaralók is. Azok számára, akik még csak most ismerkednek a kempingezéssel, segítséget nyújtanak a szakmai szövetségek, klubok.

A kiállítás egyidejű rendezvényei az Utazás kiállítás, az Afrika Expo és a VII. Port.hu Bringaexpo.
A kiállításokat egy belépőjeggyel lehet látogatni, melyeket 1 900 Ft helyett 1 500 Ft-ért lehet megváltani. Az online váltott jeggyel spórolhat és a sorban állást is elkerülheted...

 

Karaván Szalon
Karaván Szalon

 

 Az Utazás kiállításon kiemelt téma idén a családi utazás, mely jegyében speciális utazási ajánlatokat kínálnak majd a családoknak a résztvevő irodák. A családosokat gyerekjátszó, pasimegőrző és hölgysarok is várja. A tavalyi nagy sikerre való tekintettel ismét lesz közönségjáték. A belépéskor minden látogató pontgyűjtő füzetet kap, mely kitöltésével értékes nyereményekre tehetnek szert. A közönségjáték ügyességi feladatait is a családi utazás és készülődés határozza meg.

Külföldi díszvendégünk Tunézia. A standjukon kézműves gyerekjátszónak és a színpadi programok sorában feltűnő néptáncbemutatóknak és divatbemutatóknak köszönhetően ismerkedhetünk meg kultúrájukkal. Belföldi díszvendégünk Pécs. A kultúra városaként aposztrofált Pécs, standján és programjain keresztül mutatja be, miben rejlik sokszínűsége. Kulturális díszvendég pedig Matyóföld.

További részletek és kedvezményes online jegyvásárlás a

 

Karaván Szalon
Karaván Szalon