Schladming 4 hegy

Schladming 4 hegy Sípálya információk

A síterep zárva
45.668.88.3
451km
745-1894m
14 Húzólift
21 Ülőlift
8 Kabinos felvonó
2024-04-10
0
km
2024-07-14
Kezdőknek
Profiknak
Freeride-ra
Családosoknak
Snowboardosoknak
Hirdetés

Schladming 4 hegy

Schladming 4 hegy, 4 síterep összeolvadásából jött létre: Schladming Planai, Hauser Kaibling, Hochwurzen és Reiteralm. 

A terep a Ski Amadé régióhoz tartozik. 

Schladming Planai

A híres hegyi város, Schladming egy télisport-metropolisz, melyet világszerte ismernek. Rohrmoos pihenőfaluban a mottó: „ágyból a lécre”, mivel itt közvetlenül az ajtó előtt található a Planai és Hochwurzen síhegyei. Egy hatalmas télisport eldorádó, mely ideális családok és gyermekek számára, a kezdőktől egészen a síprofikig.

A lejtőkön kívül csodaszép hosszútáv pályákat, éjjel-nappali szánkópályát, egy élményfürdőt, téli vándorutakat, korcsolyapályát, beltéri sportlehetőségeket, múzeumokat, lovasszán-utakat, fáklyás vándorlásokat és még sok minden mást biztosítunk.

Nem véletlen, hogy Planai az alpesi sí világbajnokságot, a junior világbajnokságot, a speciális olimpiai világjátékokat és további nemzetközi óriásrendezvényeket bonyolított le és fog a jövőben is lebonyolítani.

A legnagyobb stájer síterület minden sí- és snowboard rajongónak éppen azt biztosítja, ami egy jól sikerült síkiránduláshoz vagy sínaphoz tartozik. És ez nem csak a műszaki berendezésekre igaz, hanem a kis hegyi város, Schladming környezetére is, amely nemzetközisége ellenére megőrizte eredeti hangulatát.

Hochwurzen

Hochwurzen éjjel-nappal vár mindenkit. Széles lejtői a carving szerelemeseinek a szívét biztos megdobbantják, míg a freestyle vagy a snowboard kedvelői a Hochwurzen Játszótéren tölthetik kellemesen az időt. Szánkóval éjjel-nappal csúszhatunk egy 7 km hosszú pályán, de éjszakai síelési lehetőség is adódik egy 3 km-es lejtőn.

Hauser Kaibling

"Térj le a főútról, és lépj be egy határtalan téli élményvilágba!" - ez a mottó fogad minket Hauser-Kaiblingban.

Schladming előtt a főúton mellett Haus községben fogad minket a vadonatúj felvonó. Persze aki keres talál. Haladjunk egy kicsit tovább és használjuk a még üzemelő régi, de annál hangulatosabb "Tauern Seilbahn" kabinos felvonót. 

A tetőn 2000 méteren napozó ágyak fogadnak a Schladmingban megszokott tömeg nélkül. Kedvencünk a 4-es kék/piros pálya mellett takálható 10-es számú egység "Hütte" volt. 

Reiteralm

Reiteralm – Gondolapálya:

„Silver Jet” 8-as gondolapálya a legnagyobb teljesítményű pályája Schladming környékén, várakozási idő nélkül, csúcs beszállási lehetőség a csodálatos sí-szórakozásba 115 pályakilométeren!

Mozgólépcső, Info-Center, Silver Lounge fotelekkel és forró italokkal, kényelmes tartózkodási hely (fűtött) bőrfotelekkel és ingyenes TV-vel,

Modern sídepó, fűtött, lezárható sí- és cipőszekrényekkel.

Nagy Intersport-Center … bérlés á la carte, közvetlenül a 8-as gondolapálya, a Silver Jet völgyállomásánál.

Gyermekvilág a Reiteralmon … varázsszőnyeggel, gyermekkörhintával, gyakorlóliftekkel, mesefigurákkal és gyermeksítúrákkal.

Finale Grande - egy fenséges, 80 méter hosszú magaslat, direkt az új 8-as gondolapályához, a Silver Jet-hez.

Tipp: Reiteralm Kör - 6 km lesiklási élmény! Kezdés: Gasselhöh hegyi állomás - Holzer Carvingpálya - Reiteralm lesiklás és Finale Grande.

 

 

Schladming 4 hegy síbérlet, síjegy árak

A sípálya dinamikus árképzést alkalmaz! A feltüntetett ár 2023.12.01-n elérhető adatok alapján a legdrágább időszakra érvényes! Az árak naponta változhatnak. Ez mit jelent?

Előszezon

Felnőtt
--
Gyerek
--

Főszezon

Felnőtt
69 €
Gyerek
24 €
1 Napos
26 €
69 €
130 €
(Összehasonlítva Ausztria síterepeivel)
Hirdetés

Útvonal Schladming 4 hegy sípályához

Szerintetek Schladming 4 hegy...

2013-11-21
Snowboardosoknak: Nagyon jó változatos piros pályák.Jó volt rajta csúszni
2013-11-21
Kezdőknek: hát igen.... itt kezdődik. kezdők bátran vágjanak bele ezen a hegyen.
Profiknak: Profik, használják ki a piros és fekete pályák adottságait. igazán kellemes, ha valaki ráérez!
Családosoknak: szerintem mindenki megtalálja a helyét, a síoviban a gyerekek, a fantasztikus pályákon a szülők. ajánlom mindnekinek!
2013-11-21
Snowboardosoknak: Változatos, gondozott pályák
Freeride-ra: Túl sok lehetőség nincs
Jártál már SCHLADMING 4 HEGY síterepén? Mondd el a véleményed!