Grossarl tal

Grossarl tal Sípálya információk

A síterep nyitva
23.049.08.0
630km
830-2033m
2 Húzólift
4 Ülőlift
3 Kabinos felvonó
2018-01-23
17
70km
2018-01-23
Kezdőknek
Profiknak
Freeride-ra
Családosoknak
Snowboardosoknak
Hirdetés

Grossarl tal

Igazi családi élmény - hétvégén kedvezmény a gyerekeknek! Változatos nehézségű lejtők, melyekre modern liftek és felvonók visznek. A csúcsról lélegzetelállító panoráma nyílik a Dachstein hegyeire és Ausztria tetejére a Grossglocknerra. Salzburg régió egyik legnagyobb sírendszere, három központtal: Badgastein, Bad Hofgastein és Dorfgastein.

Grossarl tal síbérlet, síjegy árak

Előszezon

Felnőtt
--
Gyerek
--

Főszezon

Felnőtt
50 €
Gyerek
25 €
1 Napos
26 €
50 €
130 €
(Összehasonlítva Ausztria síterepeivel)
Hirdetés

Útvonal Grossarl tal sípályához

Szerintetek Grossarl tal...

2013-11-29
Kezdőknek: A DorfGastein oldal valóban nem túl jó kezdőknek, de a hegy másik oldala a GrossArl (ugyanazzal a bérlettel használható), amely gerincén van egy jó széles kék pálya. Bár ahhoz hogy ott ülős felvonóval pörögjünk, egy keskeny erdei úton is kell csúszni.
Profiknak: Ezt a pályát mindenképp GrossArl-al együtt kellene értékelni, hisz azzal egy pályarendszert alkot. A GrossArl-i oldal is nagyon jó a profiknak.
Freeride-ra: A GrossArl oldala a rendszernek jó freeride terep. Igaz nem túl meredek és rövid is a freeride rész, de lehet pörögni. A Dorfgastein oldalon tiltják és kerítenek is.
Családosoknak: Családosoknak mindenképp a GrossArl gerince az ideális. "Állati" jó hütte van a tetején, kitömött állatokkal, gyerek játszóemelettel, belső csúszdával.
Snowboardosoknak: DorfGastein oldalon tényleg nincs park, de a GrossArl oldalon van, igaz nem egy franciaországi, de osztrák viszonylatban jó. Boardozni inkább a GrossArl oldal, vagy a Dorfgastein oldal teteje. Alsó részén a felvonó alsó állomását egy tükörjeges, keskeny erdei úton lehet megközelíteni, ami nem deszkázásra való, balesetveszélyes.
2013-11-29
Kezdőknek: Nem igazán való olyannak aki még egyáltalán nem síelt..
Profiknak: Van egy 8 km-es pályájuk ami ha van hó nagyon király
Freeride-ra: Nem találtam ilyen lehetőséget. Max a pályák szélén lehet bohóckodni.
Családosoknak: Olyan családnak, akik közül mindenki le tud menni a pirosokon.
Snowboardosoknak: Nincs snowpark, nincs nagyon freeride lehetőség, ez a terep inkább síelőknek való, vagy carving-os boardosoknak. Freestyle-osoknak uncsi lesz.
Jártál már GROSSARL TAL síterepén? Mondd el a véleményed!