Menü

HÓJELENTÉS, ELŐREJELZÉS, PÁLYA INFÓK ITT...

SÍPÁLYA Szlovákia

Chopok- Jasná

Chopok- Jasná

Sípályák 19.2km 17.9km 7.3km
Távolság BP-től 270km
SZEZON   12.01 - 03.31.
Magasság   900 - 2024m
FELVONÓK 15 CSÁKÁNYOS 8 ÜLŐLIFT 5 KABINOS

A Síterep zárva

Utolsó havazás: 2019.04.04

Síelhető pálya: 0 km

Üzemelő síliftek: 0

Hóadat frissités: 2019.12.07

Chopok- Jasná sípálya információk

 

JASNÁ CHOPOK , ALACSONY- TÁTRA
Szlovákia legjobb síközpontja még jobbá válik...

69986-Jasna_GrandJet_mix_jpg.jpgA Chopok csúcs az Alacsony-Tátra legmagasabb sícsúcsa, a pályarendszer pedig az északi és a déli oldalon összeolvadva terül el. Együtt összesen 45 km hosszú havas lejtőt adnak ki.

 Ide már többnapra is érdemes kiugrani, mert mindent megtalálunk, amit elvárunk egy sícentrumtól. A Chopok északi részén két kivilágított, éjszakai csúszásra alkalmas pálya várja az éjjeli baglyokat. A deszkásoknak egy hóparkkal kedveskednek, a sífutókat pedig két kör invitálja kalóriaégetésre.

 Könnyű lejtők várják a tanulókat, de nem kevés közepes pálya és jópár kilométer fekete is megtalálható itt, szóval senki nem fog unatkozni.

 
Jasná Chopok
 
Természetesen hóágyúk állnak készenlétben arra az esetre, ha Holle anyó nem porolná elég erősen a paplanokat.

Amiatt már biztos nem kell aggódni, hogy a gyerekek pörögni fognak unalmukban. A Maxilandban 4000 négyzetméteres birodalom várja őket, ahol az oktatástól a szórakozásig minden megtalálható. Ha szerencsénk van, csemeténkre a Jeti fog vigyázni, de az is megeshet, hogy bernáthegyik között fogyasztja majd el az ebédjét az otupnei gyerekvendéglőben. Hogy hogy fogjuk hazacibálni a vakáció lejárta után, az már fogas kérdés.


   Jasná Chopok2


Eddig előfordulhatott, hogy a szél lekergetett a hegyről. Idén viszont újjáépítették a déli és északi lejtőt összekapcsoló komplexumot, a Rotundát, ami azon kívül, hogy 360 fokos kilátást biztosít, megvéd a széltől, és még ebéddel is szolgál, egyszerűen szuper lett! Ha nincs kedved délután lecsúszni, akkor itt szállást is találhatsz, de ha csak rumokat kóstolnál, annak sincs akadálya. Utána viszont már ne próbálkozz a szlalomozással!

Persze lehet bérelni, taláhatsz oktatókat, és végre neten is megveheted a síbérletet. Érdemes megnézni!

A déli Chopok lejtői a freeride-osoknak igazi Paradicsomot jelentenek. Először is, akár fel is gyalogolhatsz fókástul vagy anélkül, mivel számítanak a sítúrázókra, és jó kis útvonalakat jelöltek ki számukra. Ezenkívül azonban azokra is készültek, akik felfele előnyben részesítik a liftet, lefelé viszont kényszeresen letértek a kijelölt pályákról. Ezt itt legálisan is megteheted, nem kis területen. Igaz, így nehezebb lesz megszegni a szabályokat, hiszen nincsenek is...

Chopok- Jasná síbérletárak

1 nap
Felnőtt   50,0 €
Gyerek   32,0 €
16,0 €
50,0 €
50,0 €

(ÖSSZEHASONLÍTVA SZLOVáKIA SÍTEREPEIVEL)

Szállások Chopok- Jasná vonzáskörzetében

Chopok- Jasná szálláskereső


Extrák

Éjszakai pálya | Funpark | Gyerekpálya | Sífutópályák | Freeride

Ha unod a síelést...

Szánkópálya | Túrautak | Wellness | Jégkorcsolya

Útvonal Chopok- Jasná sípályára

Síbérlet árak itt... Hójelentés itt...

Szerintetek Chopok- Jasná...

JÁRTÁL MÁR CHOPOK- JASNá SÍTEREPEN? MONDD EL A VÉLEMÉNYED! LÉPJ BE, VAGY REGISZTRÁLJ!