Menü

HÓJELENTÉS, ELŐREJELZÉS, PÁLYA INFÓK ITT...

SÍPÁLYA Szlovákia

Chopok- Jasná

Chopok- Jasná

Sípályák 20.5km 17.8km 7.3km
Távolság BP-től 270km
SZEZON   12.01 - 03.31.
Magasság   1028-2024m
FELVONÓK 15 CSÁKÁNYOS 8 ÜLŐLIFT 5 KABINOS

A Síterep nyitva

Utolsó havazás: 2020.02.20

Síelhető pálya: 37 km

Üzemelő síliftek: 15

Hóadat frissités: 2020.02.25

Chopok- Jasná sípálya információk

Szlovákia legjobb síközpontja még jobbá válik...

A Chopok csúcs az Alacsony-Tátra legmagasabb sícsúcsa, a pályarendszer pedig az északi és a déli oldalon összeolvadva terül el. Együtt összesen 45 km hosszú havas lejtőt adnak ki.

Ide már többnapra is érdemes kiugrani, mert mindent megtalálunk, amit elvárunk egy sícentrumtól. A Chopok északi részén két kivilágított, éjszakai csúszásra alkalmas pálya várja az éjjeli baglyokat. A deszkásoknak egy hóparkkal kedveskednek, a sífutókat pedig két kör invitálja kalóriaégetésre.

Könnyű lejtők várják a tanulókat, de nem kevés közepes pálya és jópár kilométer fekete is megtalálható itt, szóval senki nem fog unatkozni.

Természetesen hóágyúk állnak készenlétben arra az esetre, ha Holle anyó nem porolná elég erősen a paplanokat.

Amiatt már biztos nem kell aggódni, hogy a gyerekek pörögni fognak unalmukban. A Maxilandban 4000 négyzetméteres birodalom várja őket, ahol az oktatástól a szórakozásig minden megtalálható. Ha szerencsénk van, csemeténkre a Jeti fog vigyázni, de az is megeshet, hogy bernáthegyik között fogyasztja majd el az ebédjét az otupnei gyerekvendéglőben. Hogy hogy fogjuk hazacibálni a vakáció lejárta után, az már fogas kérdés.

Eddig előfordulhatott, hogy a szél lekergetett a hegyről. Idén viszont újjáépítették a déli és északi lejtőt összekapcsoló komplexumot, a Rotundát, ami azon kívül, hogy 360 fokos kilátást biztosít, megvéd a széltől, és még ebéddel is szolgál, egyszerűen szuper lett! Ha nincs kedved délután lecsúszni, akkor itt szállást is találhatsz, de ha csak rumokat kóstolnál, annak sincs akadálya. Utána viszont már ne próbálkozz a szlalomozással!

Persze lehet bérelni, taláhatsz oktatókat, és végre neten is megveheted a síbérletet. Érdemes megnézni!

A déli Chopok lejtői a freeride-osoknak igazi Paradicsomot jelentenek. Először is, akár fel is gyalogolhatsz fókástul vagy anélkül, mivel számítanak a sítúrázókra, és jó kis útvonalakat jelöltek ki számukra. Ezenkívül azonban azokra is készültek, akik felfele előnyben részesítik a liftet, lefelé viszont kényszeresen letértek a kijelölt pályákról. Ezt itt legálisan is megteheted, nem kis területen. Igaz, így nehezebb lesz megszegni a szabályokat, hiszen nincsenek is...

Chopok- Jasná síbérletárak

1 nap
Felnőtt   50,0 €
Gyerek   32,0 €
16,0 €
50,0 €
54,0 €

(ÖSSZEHASONLÍTVA SZLOVáKIA SÍTEREPEIVEL)

Szállások Chopok- Jasná vonzáskörzetében

Chopok- Jasná szálláskereső


Extrák

Éjszakai pálya | Funpark | Gyerekpálya | Sífutópályák | Freeride

Ha unod a síelést...

Szánkópálya | Túrautak | Wellness | Jégkorcsolya

Útvonal Chopok- Jasná sípályára

Síbérlet árak itt... Hójelentés itt...

Szerintetek Chopok- Jasná...

JÁRTÁL MÁR CHOPOK- JASNá SÍTEREPEN? MONDD EL A VÉLEMÉNYED! LÉPJ BE, VAGY REGISZTRÁLJ!