Chopok- Jasná

Chopok- Jasná síbérlet, síjegy árak

Hirdetés

Chopok- Jasná Bérlet infó

Rugalmas árak, online sokkal olcsóbb síbérletek

A 2018/19-es szezontól kezdve Chopok-Jasná síbérlet árai rugalmasan változnak. Minél forgalmasabb időszakban, minél később vagy ha a helyszínen vásárolod meg a jegyed akkor igen borsos áron jutsz hozzá. Ellenben ha előre, online vásárolsz akkor igen kedvezményesen lehet a tied. Az 1 napos síbérlet a helyszínen KP fizetve pl. 59 €, de ha előre online veszed akkor akár 19 € is lehet! Részletek

Online síbérlet vásárlás

Síbérlet kedvezmények

A szolgáltatások ingyen használatára jogosultak a gyermekek 6. életévük betöltése előtti napig, akkor, ha a szolgáltatásokat kizárólag 18. Életévét betöltő felnőtt személy kíséretében használják. A jogosultság igazolására köteles a gyermek egészségbiztosítási kártyáját felmutatni.

A gyermek Jegyre jogosultak a 6 évnél idősebb személyek a 12. életévük betöltése előtti napig. A jogosultság igazolására szükséges a gyermek egészségbiztosítási kártyájának a felmutatása.

A Szenior Jegyre 60 évnél idősebb személy jogosult. A jogosultságot a Szenior Jegyre a kor igazolására szükséges felmutatni a személyazonossági igazolványt

A Junior Jegyre jogosultak a 12 évnél idősebb személyek a 18. életévük betöltése előtti napig és az ISIC, ITIC, EURO26, GO26 kártyák tulajdonosai. A jogosultság igazolására szükséges a személyazonossági igazolvány (15 éves korig az egészségbiztosítási kártya), vagy az ISIC, ITIC, EURO26, GO26 kártya felmutatása.

Szervezett CSOPORTOK 20 személy felett - 5% - os kedvezmény, vagy 1 kísérő 20 személyre ingyen (szükséges felmutatni a kiküldő intézmény bélyegzőjével ellátott névsort).

Chopok- Jasná síbérlet, síjegy árak

A sípálya dinamikus árképzést alkalmaz! A feltüntetett ár a legdrágább időszakra érvényes! Ez mit jelent?

Főszezon

 
Felnőtt/Gyerek
1 Nap
65/46 €
2 Nap
127/89 €
5 Nap
309/217 €

Mennyire drága Chopok- Jasná

1 Napos
16 €
65 €
65 €
2 Napos
30 €
127 €
127 €
5 Napos
75 €
309 €
309 €
(Összehasonlítva Szlovákia síterepeivel)
Hirdetés
Hirdetés