Menü

HÓJELENTÉS, ELŐREJELZÉS, PÁLYA INFÓK ITT...

SÍPÁLYA Ausztria

Annaberg

Annaberg

Sípályák 8.0km 2.5km 2.0km
Távolság BP-től 363km
SZEZON   12.08 - 03.19
Magasság   800-1334m
FELVONÓK 5 CSÁKÁNYOS 2 ÜLŐLIFT 0 KABINOS

A Síterep nyitva

Utolsó havazás: 2020.02.13

Síelhető pálya: 13 km

Üzemelő síliftek: 5

Hóadat frissités: 2020.02.17

Annaberg sípálya információk

Hangulatos hegy: Annaberg

Az Annaberg síterepen minden megtalálható, ami megdobogtatja a síelők szívét: mindent igényt kielégítő, tökéletesen karbantartott sípályák, hangulatos alpesi kunyhók, síiskolák, előzékeny kiszolgálás a síkölcsönzőben – mindez családbarát árakon és a nagy síközpontok nyüzsgésétől távol.

 

Varázsszőnyeg

 

Annaberg ideális választás azoknak, akik változatosságra és jó ár-szolgáltatás arányra vágynak.

Annabergben 9 felvonó és 20 kilométernyi sípálya áll a vendégek rendelkezésére. A téli sportok kedvelőit egyedülállóan színes választék várja. A családok a könnyű lejtőket, valamint a négyszemélyes ülőfelvonót részesítik előnyben, ahol szállítószalag könnyíti meg a beszállást és a felvonó a „Reidllift” körüli gyermekpályákhoz szállítja a síelőket. A gyakorlott síelők és snowboardosok igényes, FIS világkupa futamoknak is otthont adó sípályákon, illetve buckás szakaszokon tehetik próbára tudásukat. 

Amennyiben Holle anyó fukarkodna az égi áldással, akkor Annaberg jól kiépített hóágyúrendszere veszi át a szerepét és borítja hófehér ruhába a sípályákat.

 

Tipp

Számtalan vonzó ajánlat bizonyítja, hogy még ilyen gazdaságilag nehéz időszakokban is megengedhető egy-egy családi sínap vagy síüdülés. 

A gyermekek 6 éves kor alatt egy síbérletet váltó felnőtt kíséretében ingyenesen használhatják az Annaberg felvnóit.

 

Szánkózás és téli túrázás Annabergben

Az Ötscher lábánál elterülő mesés téli tájat többféle módon is felfedezhetjük: sífutás vagy túrázás közben, de egy vidám jégteke parti közben is csodás kilátás tárul elénk. A romantikus élményekre vágyók lovas szános kiránduláson vagy hangulatos hótalpas túrázáson vehetnek részt. Aki szeretné fentről megcsodálni Annaberg környékét, az túralécekkel hódíthatja meg az 1377 méter magas Tirolerkogelt. A hegycsúcson található menedékház egész évben nyitva van és a túrázók kedvelt célpontja. Szép idő esetén ellátni egészen a Hoschschwab és a Gesäuse régióig.

A gyakorlott sífutókra is élményteli pillanatok várnak az Annaberg sífutópályán. Az útvonal egy különlegesen szép fennsíkon vezet. Ami a gyakorlott sífutóknak az Annaberg sífutópálya, az a kezdőknek a Lassingtal-Joachimsberg sífutópálya (10 km): sportolás közben csodás kilátás nyílik a fejedelmi Ötscherre.

Éjszakai túrasí, egyedi élmények. Érdekes ugye? Nyomd meg a kék gombot!

 

 

Annaberg síbérletárak

1 nap
Felnőtt   36,5 €
Gyerek   19,0 €
16,0 €
36,5 €
58,0 €

(ÖSSZEHASONLÍTVA AUSZTRIA SÍTEREPEIVEL)

Szállások Annaberg vonzáskörzetében

Annaberg szálláskereső


Extrák

Gyerekpálya | Sífutópályák

Ha unod a síelést...

WIFI | Szánkópálya | Túrautak

Útvonal Annaberg sípályára

Síbérlet árak itt... Hójelentés itt...

Szerintetek Annaberg...

JÁRTÁL MÁR ANNABERG SÍTEREPEN? MONDD EL A VÉLEMÉNYED! LÉPJ BE, VAGY REGISZTRÁLJ!