Alpl

Alpl Sípálya információk

A síterep zárva
2.05.01.0
362km
1000-1280m
7 Húzólift
2014-02-28
0
km
2017-12-27
Kezdőknek
Profiknak
Freeride-ra
Családosoknak
Snowboardosoknak
Hirdetés

Alpl

Közel 10km sípálya tányéros és csákányos felvonókkal, ideális kezdőknek és kisgyermekes családoknak. A szánkópályát övező állatfigurák és indiánsátrak alapján nagyon valószínű, hogy itt nem csak télen, de nyáron is minden a gyermekesekről szól. A szánkók ingyenesen bérelhetők, igazából csak le vannak téve a hütte mellé és bátran lehet használni.

Nyáron itt egy nagy állatsimogató-játszótér üzemel. Minden kanyarban van egy állat, amit meg lehet simogatni, közöttük különböző játékok. Minden egyes állathoz tartozik egy mese, amiben az állat szerepel, így játszás és simogatás közepette a mesével is le lehet kötni a gyerkőcöket. Mire a végére érünk, kellően le is fáradunk...

Kis méretével ellentétben síiskolájával, kölcsönzőjével és hangulatos hüttéjével és éjszakai kivilágított pályájával mégis magasra tette a mércét. Ennél jobb, több nem is kell egy meghitt családi síeléshez. Azt azért zárójelben megjegyezzük, ha valaki nagyon akar, itt, Alpl-ben is találhat magának egy kis titkos off-piste élményt, vagy a félcső-alakú lejtőn bohóckodhat picit.

Az északi hegyoldal csak hétvégén üzemel, ezért, ha mégis arra tévednél hétköznap, vagy vissza kell sétálnod, vagy - ahogy mi is tettük - felmászhatsz a sílift mentén és lecsúszhatsz tökegyedül a pályán, vissza a minden nap működő sílifthez :)

Alpl síbérlet, síjegy árak

Előszezon

Felnőtt
--
Gyerek
--

Főszezon

Felnőtt
29 €
Gyerek
17 €
1 Napos
26 €
29 €
130 €
(Összehasonlítva Ausztria síterepeivel)
Hirdetés

Útvonal Alpl sípályához

Szerintetek Alpl...

2013-11-20
Kezdőknek: itt tanultam meg síelni, tetszettek a kép pályák, szélesek voltak, jó időben mentünk.
Snowboardosoknak: tökélete sbnowboardos hely, tetszettek a kék pályák, szélesek voltak
2013-10-24
Kezdőknek: Kis forgalmú lankás pályák, tanulásra ideális
Családosoknak: Kisgyerekeseknek ideális. Kisforgalmú, hangulatos pályák. A hotelban medence, játszóház.
Jártál már ALPL síterepén? Mondd el a véleményed!