Menü

HÓJELENTÉS, ELŐREJELZÉS, PÁLYA INFÓK ITT...

SÍPÁLYA Ausztria

Alpl

Alpl

Sípályák 2.0km 5.0km 1.0km
Távolság BP-től 362km
SZEZON   december - április
Magasság   1000-1280m
FELVONÓK 7 CSÁKÁNYOS 0 ÜLŐLIFT 0 KABINOS

A Síterep zárva

Utolsó havazás: 2014.02.28

Síelhető pálya: 0 km

Üzemelő síliftek: 0

Hóadat frissités: 2017.12.27

Alpl sípálya információk

Közel 10km sípálya tányéros és csákányos felvonókkal, ideális kezdőknek és kisgyermekes családoknak. A szánkópályát övező állatfigurák és indiánsátrak alapján nagyon valószínű, hogy itt nem csak télen, de nyáron is minden a gyermekesekről szól. A szánkók ingyenesen bérelhetők, igazából csak le vannak téve a hütte mellé és bátran lehet használni.

Nyáron itt egy nagy állatsimogató-játszótér üzemel. Minden kanyarban van egy állat, amit meg lehet simogatni, közöttük különböző játékok. Minden egyes állathoz tartozik egy mese, amiben az állat szerepel, így játszás és simogatás közepette a mesével is le lehet kötni a gyerkőcöket. Mire a végére érünk, kellően le is fáradunk...

Kis méretével ellentétben síiskolájával, kölcsönzőjével és hangulatos hüttéjével és éjszakai kivilágított pályájával mégis magasra tette a mércét. Ennél jobb, több nem is kell egy meghitt családi síeléshez. Azt azért zárójelben megjegyezzük, ha valaki nagyon akar, itt, Alpl-ben is találhat magának egy kis titkos off-piste élményt, vagy a félcső-alakú lejtőn bohóckodhat picit.

Az északi hegyoldal csak hétvégén üzemel, ezért, ha mégis arra tévednél hétköznap, vagy vissza kell sétálnod, vagy - ahogy mi is tettük - felmászhatsz a sílift mentén és lecsúszhatsz tökegyedül a pályán, vissza a minden nap működő sílifthez :)

Alpl síbérletárak

1 nap
Felnőtt   29,0 €
Gyerek   17,0 €
16,0 €
29,0 €
58,0 €

(ÖSSZEHASONLÍTVA AUSZTRIA SÍTEREPEIVEL)

Szállások Alpl vonzáskörzetében

Alpl szálláskereső


Extrák

Gyerekpálya

Útvonal Alpl sípályára

Síbérlet árak itt... Hójelentés itt...

Szerintetek Alpl...

JÁRTÁL MÁR ALPL SÍTEREPEN? MONDD EL A VÉLEMÉNYED! LÉPJ BE, VAGY REGISZTRÁLJ!