Adelboden

Adelboden Sípálya információk

A síterep nyitva
46.032.06.0
1178km
1053-2400m
10 Húzólift
7 Ülőlift
5 Kabinos felvonó
2023-12-03
7
20km
2023-12-07
Hirdetés

Adelboden

Az Elsigen-Metsch, Tschentenalp, Engstligenalp, Silleren-Chuenisbärgli, az Adelboden-Lenk és Betelberg síterülete több, mint 25 éve alkotja az Adelboden-Lenk síterepet. A hegyeken, völgyoldalakon és településhatárokon túl az Adelboden-Lenk síterep sokszínűségével, több mint 200 kilométernyi pályával, 70 felvonóval, nemzetközileg díjnyertes lesiklópályákkal és novembertől májusig tartó téli szórakozással hív. Az Audi FIS Sí Világkupa helyszíneként a síterep a Berni Felvidék 4 legjobb síterepének egyike. 

Adelboden-Lenk síterület

Az Adelboden-Lenk sírégió legnagyobb síterülete a Hahnenmoospasson húzódik, és így köti össze Adelboden és Lenk településeket. Határokat átlépő sípályahálózat: itt mindenki megtalálja, amit keres. A kék, piros és fekete pályák, fun parkok és kalandpályák hatalmas választéka található itt. Adelboden-Lenk a kalandot jelenti. Családbarát. A hagyomány és a modernitás. Szórakozás és akció. A tavaszig garantált hóért és mindenekelőtt a határtalan téli álmokért.

Téli túra

Hörnli, Höchst, Taubenfels és Tschentenalp csak néhány az Adelboden környéki látványos kilátópontok közül. Biztonságos túraútvonalak vezetnek hozzájuk, befagyott tavak, téli patakok és hófödte erdők mellett.  Míg egyes kiindulópontok közvetlenül a faluban találhatók, mások hegyi vasúttal könnyen megközelíthetők.

Képek forrása: Adelboden-Lenk

Adelboden síbérlet, síjegy árak

Előszezon

Felnőtt
--
Gyerek
--

Főszezon

Felnőtt
70 Chf
Gyerek
29 Chf
1 Napos
70 Chf
70 Chf
83 Chf
(Összehasonlítva Svájc síterepeivel)
Hirdetés

Extrák

Freeride
Funpark
Gyerekpálya
Gyorsasági pálya
Túrautak
Wellness

Útvonal Adelboden sípályához

Szerintetek Adelboden...

Nincs értékelés

Jártál már ADELBODEN síterepén? Mondd el a véleményed!
Hirdetés