Adelboden

Adelboden Sípálya információk

A síterep zárva
46.032.06.0
1178km
1053-2400m
10 Húzólift
7 Ülőlift
5 Kabinos felvonó
2024-03-28
0
km
2024-05-29
Hirdetés

Adelboden

Az Elsigen-Metsch, Tschentenalp, Engstligenalp, Silleren-Chuenisbärgli, az Adelboden-Lenk és Betelberg síterülete több, mint 25 éve alkotja az Adelboden-Lenk síterepet. A hegyeken, völgyoldalakon és településhatárokon túl az Adelboden-Lenk síterep sokszínűségével, több mint 200 kilométernyi pályával, 70 felvonóval, nemzetközileg díjnyertes lesiklópályákkal és novembertől májusig tartó téli szórakozással hív. Az Audi FIS Sí Világkupa helyszíneként a síterep a Berni Felvidék 4 legjobb síterepének egyike. 

Adelboden-Lenk síterület

Az Adelboden-Lenk sírégió legnagyobb síterülete a Hahnenmoospasson húzódik, és így köti össze Adelboden és Lenk településeket. Határokat átlépő sípályahálózat: itt mindenki megtalálja, amit keres. A kék, piros és fekete pályák, fun parkok és kalandpályák hatalmas választéka található itt. Adelboden-Lenk a kalandot jelenti. Családbarát. A hagyomány és a modernitás. Szórakozás és akció. A tavaszig garantált hóért és mindenekelőtt a határtalan téli álmokért.

Téli túra

Hörnli, Höchst, Taubenfels és Tschentenalp csak néhány az Adelboden környéki látványos kilátópontok közül. Biztonságos túraútvonalak vezetnek hozzájuk, befagyott tavak, téli patakok és hófödte erdők mellett.  Míg egyes kiindulópontok közvetlenül a faluban találhatók, mások hegyi vasúttal könnyen megközelíthetők.

Képek forrása: Adelboden-Lenk

Adelboden síbérlet, síjegy árak

A sípálya dinamikus árképzést alkalmaz! A feltüntetett ár 2023.12.01-n elérhető adatok alapján a legdrágább időszakra érvényes! Az árak naponta változhatnak. Ez mit jelent?

Előszezon

Felnőtt
--
Gyerek
--

Főszezon

Felnőtt
66 Chf
Gyerek
26 Chf
1 Napos
66 Chf
66 Chf
92 Chf
(Összehasonlítva Svájc síterepeivel)
Hirdetés

Extrák

Freeride
Funpark
Gyerekpálya
Gyorsasági pálya
Túrautak
Wellness

Útvonal Adelboden sípályához

Szerintetek Adelboden...

Nincs értékelés

Jártál már ADELBODEN síterepén? Mondd el a véleményed!