Selmecbánya, egy exkluzív, családi síterep

Selmecbánya, egy exkluzív, családi síterep

Támogatott tartalom
2022/12/06
A Salamandra Resort a tökéletesen előkészített sípályákon kívül még ezernyi szórakozási lehetőséget tud Önnek és családjának nyújtani!

Egy varázslatos téli családi vakáció a Salamandra Resortban

Rohamosan közeledik a tél, nem is vesszük észre, és itt vannak az első hópelyhek. Biztos egyetértünk abban, hogy a tél a hegyekben a legelkápráztatóbb!
Ön is legszívesebben családjával élvezné a téli kikapcsolódást? Vagy esetleg egy kalandokkal teli, aktív telelésre vágynak?

Mindkét variációra van az Ön számára ötletünk!

A síszezon megnyitását megelőzik az előkészületek. A síterepnek készen kell állnia és így várni a megfelelő hőmérsékletre, valamint a havazásra. Csak ezután lehetséges a hóágyúk bevetése és a hó nyújtotta lehetőségek kiélvezése a síelők számára, mindez természetesen korhatár nélkül! A Salamandra Resort a tökéletesen előkészített sípályákon kívül még ezernyi szórakozási lehetőséget tud Önnek és családjának nyújtani.

A hely, ahol mindent megtalálnak, ami csak kell egy téli üdüléshez gyermekeikkel!

Kiválóan lehet síelni a szálloda közvetlen közelében lévő sípályán, finomakat ehet a szálloda éttermében, majd kipihenheti magát a hosszú nap után a wellness részlegben, ahol külön programok várják a gyerekeket. A Hotel Salamandra ****   Szlovákia szívében található, nem messze a selmecbányai bányatavaktól. A négycsillagos szálloda a sípályák közvetlen közelében, nagyon kedvelt helyszínen található, kifejezetten az aktív kikapcsolódást kereső családok részére.  A néhány lépésre lévő sípályákon minden síelni vágyó megtalálja a számára ideális terepet: a kezdőktől a haladókon át a kiváló síelőkig, mindenki!  A kisgyermekek kedvenc helye a sípálya aljánál lévő lankásabb terület, ahol  az oktatók segítségével ki tudják magukat próbálni ebben a csodálatos téli sportban. A nagyobbak a közvetlen közelben található izgalmasabb pályákon is síelhetnek, amíg gyermekeik egy profi síoktató segítségével ismerkedhetnek ezzel a sporttal.  A gyerekek találkozhatnak és fényképezkedhetnek HUGO-val is, a síközpont kabalájával.
Amennyiben más téli sportot űznek, akkor is a legjobb helyen lesznek!

Selmecbánya, egy exkluzív, családi síterep-3
Selmecbánya, egy exkluzív, családi síterep-3

A Salamandra hotelnél található egy nagy és tágas korcsolyapálya. Ha nincs épp a családnál korcsolyafelszerelés, ne aggódjon, mert a helyszínen is lehet kölcsönözni! A Hotel Salamandra gondol a legkisebb vendégeire is, szánkóbérlés is lehetséges, majd a zimankós téli kintlét után fel tudnak melegedni a szálloda  tágas játszószobájában.
A Salamandra vendégeinek a nap végén kellemes kikapcsolódás nyújt a wellness részleg, ahonnan csodálatos kilátás tárul a szemünk elé a környékbeli hegyekre.
A szálloda gondoskodik a tökéletes pihenésről, csak hagyják magukat elkényeztetni egy, a szabadban töltött aktív nap után!

Síiskola kicsiknek és nagyoknak

A Salamandra szálló melletti sípályákon már számos kisgyermek elsajátította a síelést. Ez a tapasztalt síoktatóknak köszönhető, hisz ezen a helyszínen minden adott a tökéletes síoktatáshoz. A sípályák alatt található egy multifunkciós épület, ahol nemcsak felfrissülni lehet, de a síeléshez elengedhetetlen szolgáltatások is igénybe vehetők. Itt találják a síszervizt, a síkölcsönzőt, valamint itt lelhetnek rá a már említett kiváló síoktatókra is. Nagy előnye az, hogy minden egy helyen található a lejtő aljában, nem messze a sípályáktól és a felvonóktól, így a nehéz bakancsokban nem kell nagy távolságokat megtenni.

Míg a gyermekek a síelés alapjait tanulgatják az oktatókkal a gyermekfelvonónál, addig a szülők kedvükre síelhetnek a meredekebb sípályákon. Szemmel tudják követni csemetéik fejlődését, akár a felvonóból, de akár a vendéglő teraszáról is.

Selmecbánya, egy exkluzív, családi síterep-2
Selmecbánya, egy exkluzív, családi síterep-2

Hotel Salamandra****

A szálloda 148 fős befogadóképességgel, klasszikus- és családi szobákkal, valamint basic, classic és superior minősítésű apartmanokkal várja vendégeit.
Minden szobában fürdőszoba, televízió, minibár és széf áll a vendégek szolgálatára. Kérésre pótágy elhelyezése is lehetséges. A WIFI az egész szálloda területén ingyenesen elérhető. A szálloda rendelkezik egy saját étteremmel és bárral is. A tökéletes felfrissülést és pihenést a wellness részleg biztosítja, ahol masszázs, pezsgőfürdő és termálmedence is áll a vendégek rendelkezésére. A gyermekeket sok játékszerrel egy nagy játszószoba várja! A szálloda felszereltsége a családok részére tökéletes, de más vendégek fogadására is felkészült: céges rendezvényekre, konferenciák tartására és csoportos utazóknak is kiváló választás!  Az autóikat közvetlenül a szálloda előtt tudják leparkolni, ám ha ez megtelne, akkor 100 méter távolságra is található egy 150 autó befogadására képes parkoló.

Selmecbánya, egy exkluzív, családi síterep-1
Selmecbánya, egy exkluzív, családi síterep-1

Gyermekes családok részére a szórakozás széles skálája megtalálható!

A Hotel Salamandra egy családbarát szálloda, ami a már említett síelésen és korcsolyázáson kívül számtalan szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget nyújt. A gyermekek is nagy élvezettel veszik igénybe a wellness szolgáltatásait, ahol érdekes programok várnak rájuk. A kínálatban szerepelnek az animációs programok és a hétvégi meglepetések is. A tematikus programok szervezésénél figyelembe vesszük, hogy a gyermekek figyelmét hosszútávon lekössük és hogy építő jellegűek legyenek, míg szüleik ez idő alatt nyugodtan pihenhetnek. Nagy vonzerőként szolgál a tágas játszószoba is, ahol csúszdák, mászókák és mindenféle játékok várják a kicsiket és nagyokat is. Nagy előnye az is, hogy a kávézó közelében található, így a szülők kávézás, teázás közben is rá tudnak nézni csemetéikre.

Ha még mindig keresik téli szabadságuk helyszínét egy valóban családbarát szállodában, akkor nem kell tovább kutatni, ugyanis a Salamandra Resort az, ahol megtalálják a családi paradicsomot a Földön. A selmecbányai hegyek koszorúja közt rálelhetnek a kikapcsolódásra, a pihenésre és a minőségi szállodai szolgáltatásokra. Biztosan ígérhetjük, hogy innen feltöltődve fognak távozni és azzal az érzéssel, hogy szívesen térnének vissza a jövőben!

Selmecbánya sípálya információk 

Salamandra Resort

Salamandra hotel.mp4 from SNOW.cz on Vimeo.