Selmecbánya - Salamandra

Selmecbánya - Salamandra Sípálya információk

A síterep zárva
1.5
158km
579-850m
1 Húzólift
1 Ülőlift
2024-01-24
0
km
2024-04-20
Kezdőknek
Profiknak
Freeride-ra
Családosoknak
Snowboardosoknak
Hirdetés

Selmecbánya - Salamandra

Szlovákia legdélebbi síközpontja egyre népszerűbb, és nem csak a déli régiókban. Budapesttől mindössze két és fél órányi autóútra élvezheti a teljes síélményt.

A gyermekfelvonó mellett itt van a síiskola is a gyermekes családok számára, így a szülők is találnak annyi időt a síelésre, amennyit csak szeretnének.

A vállalati ügyfelek értékelni fogják, hogy nem kell saját sílécet és felszerelést hozniuk a csapatépítő síeseményre. Gyorsan és egyszerűen bérelhetnek mindent, amire szükségük van.

A parkolók ingyenesen állnak rendelkezésre.

Síiskola kicsiknek és nagyoknak

A Salamandra szálló melletti sípályákon már számos kisgyermek elsajátította a síelést. Ez a tapasztalt síoktatóknak köszönhető, hisz ezen a helyszínen minden adott a tökéletes síoktatáshoz. A sípályák alatt található egy multifunkciós épület, ahol nemcsak felfrissülni lehet, de a síeléshez elengedhetetlen szolgáltatások is igénybe vehetők. Itt találják a síszervízt, a síkölcsönzőt, valamint itt lelhetnek rá a már említett kiváló síoktatókra is. Nagy előnye az, hogy mindent egy helyen található a lejtő aljában, nem messze a sípályáktól és a felvonóktól, így a nehéz síbakancsokban nem kell nagy távolságokat megtenni.

Míg a gyermekek a síelés alapjait tanulgatják az oktatókkal a gyermekfelvonónál, addig a szülők kedvükre síelhetnek a meredekebb sípályákon.

Selmecbánya - Salamandra síbérlet, síjegy árak

A sípálya dinamikus árképzést alkalmaz! A feltüntetett ár 2023.12.01-n elérhető adatok alapján a legdrágább időszakra érvényes! Az árak naponta változhatnak. Ez mit jelent?

Előszezon

Felnőtt
--
Gyerek
--

Főszezon

Felnőtt
--
Gyerek
--
1 Napos
19 €
67 €
(Összehasonlítva Szlovákia síterepeivel)
Hirdetés

Extrák

Gyerekpálya
Wellness

Ha unod a síelést...

Szánkópálya

Útvonal Selmecbánya - Salamandra sípályához

Szerintetek Selmecbánya - Salamandra...

2023-01-03
Ez tenyleg igaz, hogy +50 EUR a napijegy? Ha igy van akkor ezt a palyat torlom a kedvencek kozul.
Jártál már SELMECBÁNYA - SALAMANDRA síterepén? Mondd el a véleményed!