Nassfelden a gyerekek ingyen síelhetnek

Nassfelden a gyerekek ingyen síelhetnek

Nassfeld.at
2021/11/02
December 3-án nyit Nassfeld
Hirdetés

Nassfeld sípálya nyitás: 2021. december 3.

Karintia legnagyobb síterepe, Nassfeld, 2021. dec. 3-tól újra megnyitja napsütötte, mégis hóbiztos síterepének kapuit a síelés szerelmesei előtt. 110 km sípálya és 30 modern felvonó gondoskodik a lenyűgöző síélményről. Mindezen felül a szülőkkel együtt utazó gyermekek 10 éves korig ingyen szállást és síbérletet kaphatnak.

„Gyermeked ingyen síelhet“, ilyen csak Nassfelden van

Egy téli üdülés a családdal sokba kerülhet. De nem Nassfelden. A családokat kifejezetten sok attrakció várja és kedvező ajánlatunk mindezt megfizethetővé is teszi: szombatonként a 10 év alatti gyerekek napijegye csak 10 €/fő, nagycsaládos kedvezménnyel pedig a család 3. gyermekének síbérlete ingyenes! Ezen felül Nassfeld a 10 év alatti gyerekeket 2021. dec. 3-24, 2022. jan. 9-22. és márc. 13-ápr. 18. között vendégül látja a „Nassfeld Ski surprise“ csomagajánlat keretében: szülőkkel egy szobában a gyermek(ek) szállása és síbérlete is ingyenes, sífelszerelést és síoktatást pedig rendkívül kedvező 32 €/nap áron foglalhatnak!

Nassfelden a gyerekek több biztonságos tanulópályán sajátíthatják el a síelés alapjait, a legkisebbeknek pedig a BOBO® gyerekklub garantálja a vidám élményeket. Nassfeld kifejezetten gyerekbarát hotelei a síelés mellett számos téli programlehetőséggel várják a családokat. Az ajánlatokat Nassfeld hivatalos oldalán találjátok.

Nassfelden a gyerekek ingyen síelhetnek-1
Nassfelden a gyerekek ingyen síelhetnek-1
Forrás: Martin Lugger

Légies száguldás és porhóélmény

A nagyobb gyerekek és a játékos felnőttek a snowpark akadályain, freeride lejtőkön, sebességmérő és videós versenypályán tehetik próbára tudásukat. Aki mindeközben még mást is kipróbálna, a Weissensee és a Pressegger See tavak jegén korcsolyázhat, este kivilágított szánkópályán száguldhat le, gyönyörű tájakon élvezheti a sífutást és a havas túrázást, vagy egyszerűen csak kikapcsolódhat néhány órára szállása wellness részlegén.

Nassfeld sípálya részletek

Nassfeld hójelentés

Hirdetés