Menü

HÓJELENTÉS, ELŐREJELZÉS, PÁLYA INFÓK ITT...

SÍPÁLYA Ausztria

Nassfeld - Hermagor

Nassfeld - Hermagor

Sípályák 30.0km 69.0km 11.0km
Távolság BP-től 640km
SZEZON   12.04. - 04.22.
Magasság   610-2020m
FELVONÓK 16 CSÁKÁNYOS 9 ÜLŐLIFT 5 KABINOS

A Síterep zárva

Utolsó havazás: 2019.11.13

Síelhető pálya: 0 km

Üzemelő síliftek: 0

Hóadat frissités: 2019.11.14

Nassfeld - Hermagor sípálya információk

A Millennium–Express Európa leghosszabb felvonója. Megépítése óta Nassfeld lett Karintia egyik legszínvonalasabb síterülete. A síelőket hóbiztos pályák, sok napsütés, és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően évről évre új felvonók várják. Nassfelden található egyébként az Alpok leghosszabb kivilágított pályája is, amely több, mint 2 km hosszú, de vannak itt kivilágított szánkópályák is (több). Közel 100 km sífutópálya van a pályarendszer alsó régióiban, és több mint 10 km sífutópálya van a hegyen.

A snowboardosoknak a freeride lehetőségeken kívül, Nassfeld funpark boardercross pályát, és snowboardparkot high jump-al, és twinpipe-al(200m) kínál. Nem csoda, hogy komoly snowboard versenyek helyszíne is a Nassfeld pályarendszer.A családi programokra is ideális a helyszín, remek síiskolák vannak, sok a kiegészítő program lehetőség, karbantartott sétautak, korcsolya, fallabda stb. 

Személyes tapasztalat: 

Ha Nassfeld környékén található szállásokban alszunk meg akkor legtöbbször elkerülhetetlen, hogy autókázzunk. Természetesen az ingyenes síbuszt is választhatjuk. Pályaszállás több helyen is van. Pl. Tröplach, Sonnenalpe Nassfeld. 

A Millenium Express alsó parkolója hatalmas, ha valaki későn érkezik, valószínűleg egy pillanatra el is megy a kedve az aznapi síeléstől. Ne essünk azért kétésgbe, a helyiek profin megoldották ezt a problémát. A parkolóban külön közösségi közlekedési rendszert alakítottak ki a Nassfeldiek: helyi traktorosok húznak vagonokat mellyel kényelmesen és gyorsan eljuthatunk a felvonóhoz. A parkoló másik oldalán végis is csúszhatunk, ergo lefele jövet egyenesen az autónkhoz érkeztünk. A kis traktoros "vonatozás" ráadásul hatalmas öröm a gyerekeknek.  

Nassfeld 110 km pályája több, mint elég, 3-4 hegyet is besíelhetünk. Megfelleő körülmények esetén érdemes a freeride-ra alkalmas lejtőket nem kihagyni! 

A pályák természetesen tökéletesen kezeltek, érdemes korán kelni, és elsőnek lecsúszni a frissen ratrakolt lejtőkön! 

Nassfeld középállomásán található a gyerekek kedvenc - valamilyen macis- sísulija.  Akkor is érdemes idáig feljönni, ha nagyon pici gyerekkel utazunk: van beltéri játszóház, az egyik hütte dohányzás mentes, ami fehér holló Ausztriában,  de a hüttén túl is van elegendő hely, hogy kicsit sétáljunk anélkül, hogy valamelyik sielővel elütessük magunkat!

A közeli egyéb sportolási lehetőségek közül kiemelendő a tavak pl:Presegger See. Ha a körülmények megfelelők, a tavon körbe kijelölnek sífutó-, és koripályát melyet naponta tisztítanak. Ha egy kicsit elbizonytalanodunk a jég erősségét illetően, a jeget Quad-dal tisztító pályamester látványától hamar megnyugszunk.

12 ponton ingyenes Wifi Hotspot!

Teljesen kezdőket a völgy állomáson kialakított külön sípálya várja. Ide 3 órás speciélis jegyet is lehet venni.

Ha unod a síelést az NTC egész csomó alternatívát kínál. Bob, hókerékpár, szánkó, biatlon, sífutás...

Kilátás

 

Galériához klikk! 

Nassfeldnek külön magyar irodája van. Ha kérdésed van, keresd őket!

Nassfeld Iroda Magyarország
1052 Budapest, Fehérhajó utca 8-10
Tel: +361 329 6355
Email: magyar@nassfeld.at

Nassfeld - Hermagor síbérletárak

1 nap
Felnőtt   48,0 €
Gyerek   24,0 €
16,0 €
48,0 €
57,0 €

(ÖSSZEHASONLÍTVA AUSZTRIA SÍTEREPEIVEL)

Szállások Nassfeld - Hermagor vonzáskörzetében

Nassfeld - Hermagor szálláskereső


Extrák

Éjszakai pálya | Funpark | Magyar oktatók | Gyerekpálya | Gyorsasági pálya | Sífutópályák | Freeride

Ha unod a síelést...

WIFI | Szánkópálya | Jégkorcsolya

Útvonal Nassfeld - Hermagor sípályára

Síbérlet árak itt... Hójelentés itt...

Szerintetek Nassfeld - Hermagor...

JÁRTÁL MÁR NASSFELD - HERMAGOR SÍTEREPEN? MONDD EL A VÉLEMÉNYED! LÉPJ BE, VAGY REGISZTRÁLJ!

Mozgásvilág.hu szállásajánlata

- Új és felújított pályaszállások
Újra megnyitották az Almhotel Kärnten-t, a 100 ágyas 4 csillagos szállodát közvetlenül a Gartnerkofel 4es-felvonó pályáinál, továbbá a közelben található a szintén négy csillagos Alm Resort Nassfeld, mely nyáron 28 új, modern apartmannal lett bővítve. Így most összesen 380 ágy áll rendelkezésre.