199 Eurós szezonbérlettel nyit Donovaly

199 Eurós szezonbérlettel nyit Donovaly

Mozgásvilág
Mozgásvilág - Donovaly
2021/11/18
Szezonbérlet nyárra is, online kedvezmények, új esti síelés, 2 új bár.
Hirdetés

„Végtelen” szezonbérlet Donovalyra, nem csak síelésre!

Donovalyn komolyan veszik a látogatók visszacsalogatását. Mindenkinek, aki nem szeretné idejét  a pénztárnál sorban állással  tölteni, hanem egyenesen a sípályára indulna, kiváló lehetőséget ajánlanak:
a korlátlan idénybérletet, a „SEZONKA“-t. Valóban „végtelen”, mert ez a bérlet Nová Holá felvonókra az egész 2021-es nyári idényre is érvényes.

A korlátlan szezonbérlettel – a „SEZÓNKA“-val, valóban korlátlanul síelhet a nappali és esti napszakokban a Záhradište sípályán is minden nap, a téli idény első napjától az utolsóig, akár napi 12 órán keresztül. A bérlet érvényes a Fun Parkba is, amely  Közép-Európa legnagyobb ilyen jellegű létesítménye. A belépő érvényes a kalandpark használatára és a felvonó árát is tartalmazza.

A bérlet 10% kedvezményre jogosít a Chata pod Magurou és a Záhradište bisztróban vagy az újonnan megnyitott vendéglátó helyeken, mindkét sípálya alsó állomásánál.

199 Eurós szezonbérlettel nyit Donovaly-1
Donovaly
199 Eurós szezonbérlettel nyit Donovaly-1
Forrás: Donovaly

Még mindig bizonytalan vagy?

A „SEZÓNKA” bérlethez megkapod az előző évekből jól ismert és bevált PARK SNOW kártyát is. Ez a kártya Donovalyn vagy a környéken lévő partnereink szolgáltatásainak igénybevételénél különböző kedvezményekre jogosít. Például étteremben vagy wellness fürdőben.  

Covid intézkedések - bérletes előnyök

Donovalyn mindent megtesznek azért, hogy a sípályán a legnagyobb biztonságban legyél és kellemesen érezd magad. Éppen ezért garantáljuk minden „SEZÓNKA” bérlet tulajdonosának a bérlet teljes árának visszatérítését abban az esetben, ha az állami szervek korlátoznák vagy betiltanák síközpontunk működését a 2021/2022 évadban. Továbbá garantáljuk, hogy amennyiben csak korlátozott létszámban lehet igénybe venni a felvonókat, a bérlet tulajdonosai elsőbbséget élveznek a felvonóknál.

A bérlet mindössze 199 € bárki részére, aki 2020. december 15-ig a webshopon keresztül vagy pénztárnál megvásárolja.

„Új” Esti sielés

Az idei téli szezon előtt nagymértékben  korszerűsítették a megvilágítást, amely egyrészt jobb minőségű lett, másrészt pedig környezetvédelmi szempontból korszerűbbé vált a Záhradište és a Lomená poma sípályáin. A több mint 2 km hosszúságú sípályaszakaszon  modern LED technikát alkalmaztak, melyek energiafogyasztása jelentősen alacsonyabb, környezetkímélőbb, hatékonyabb és nagyobb teljesítményű. Természetesen a vendégek biztonsága az elsőrendű feladatunk. Erősebb megvilágítás - nagyobb fény az esti síelésnél, a biztonságos síelés érdekében.

Az esti síelők mindezt karácsonytól március elejéig, a sötétedéstől kezdve, egészen 21.00 óráig vehetik igénybe.

199 Eurós szezonbérlettel nyit Donovaly-4
Esti síelés
199 Eurós szezonbérlettel nyit Donovaly-4
Forrás: Donovaly

Újdonság: Apres bárok a sípályákon

Az élménydús síeléshez hozzátartozik  a minőségi szolgáltatások kínálata, valamint a vendéglátóegységek szolgáltatásai a pályán és azon kívül is. Az alsó állomás kedvelt helyszíne a Nová Hola állomásnál az APRES SKI HUSKY BAR új köntösbe öltözött. A kibővített alapterületen a bárban és a teraszon, az asztaloknál és a lounge zónában újabb 60 ülőhely létesült.

Szintén újdonság a Zahradiste 4 személyes ülőliftnél létrejött apres bár. A kör alakú, felújított „Záhradište Bistro“ bár közös terasszal  a síelők rendelkezésére fog állni, nemcsak a nappali, de az esti síelésnél is. A vendégek színvonalasabb szolgáltatásainak érdekében Zahradistén felújításra került a Bistro.

A  Sezonka bérlet tulajdonosai mindkét vendéglátóhelyen a Zahradiste Bistróban, valamint a Chaty pod Magurouban 10% kedvezménnyel fogyaszthatnak a szezonbérlet felmutatásával.

199 Eurós szezonbérlettel nyit Donovaly-3
Aprés Ski
199 Eurós szezonbérlettel nyit Donovaly-3
Forrás: Donovaly
Hirdetés