Szombaton nyit az eplényi sípálya! Nyitási akciókkal várják a síelőket! Hír

(x) - Támogatott tartalom
2013/12/05
December 07-én reggel ünnepélyesen megnyitják az idei síszezont.

A Mikulás azonban nem csak a szezonkezdetet hozza meg, kedvezményes felvonójegyekkel van teli a zsákja. Már elkezdték ratrakolni a pályákat és továbbra is minden alkalmat megragadnak a hóágyúzásra, hogy minél jobb pályán csúszhassunk a hétvégén.

Múlt hét szerdán lehetett először hallani a hóágyúk moraját Eplényben. Azóta is minden lehetőséget kihasználtak a hógyártásra. Ágyúztak amint a hőmérséklet fagypont alá esett. A ratrak is megtette az első lépéseket, a kupacokban felgyülemlett havat már elkezdték szétteregetni a pályán, és továbbra is folytatják a hógyártást.

December 07-én reggel ünnepélyesen megnyitják az idei síszezont az 1-es pálya alsó szakaszával és az 1-es csákányos felvonóval. A hétvégén érkező hidegfront viharos szele miatt a négyüléses nem fog üzemelni.
Szombaton több mint 55% kedvezménnyel árusítják majd a felvonójegyeket. Az alapból kedvezményes hétköznapi árak lesznek érvényben, melyekből további 40% Mikulás kedvezményt adnak.

A vendéglátóhelyek közül Holle Anyó étterme és a Kemencés Büfé lesz majd nyitva. Mindemellett üzemelni fog a kölcsönző és a síiskola is. A hidegfront hatására még természetes hó is eshet, csodálatos téli hangulatot adva a szezonkezdetnek.

A hétvége nyitva tartása az alábbiak szerint alakul:
- szombat: 09:30-20:00
- vasárnap: 09:00-18:00