Snowboard Diákolimpia a Mátrában Hír

Snowboard Diákolimpia a Mátrában Hír

Positive.co;http://www.positivecommunications.hu
2014/01/07
Még lehet nevezni!
Hirdetés

A Magyar Snowboard Szövetség január 24-én Snowboard Diákolimpiát rendez Mátraszentistvánon 9 és 18 éves kor közötti iskolásoknak, akik banked szlalom és slopestyle versenyszámokban állhatnak rajthoz. A győztesek osztrák edzőtábort nyernek.

A mátraszentistváni Sípark ad helyet a Magyar Snowboard Szövetség hivatalos rendezvényének, a Snowboard Diákolimpiának. A Sípark az enyhe idő ellenére is garantálja a havat. A jó infrastruktúrának és a rengeteg hóágyúnak köszönhetően mind a pályákon, mind az ugratókkal és korlátokkal felszerelt Funparkban elegendő hó áll majd rendelkezésre a versenyhez, amelyet a Hófesztivál keretében, január 24-én, vasárnap rendeznek. A szervezők, a Magyar Snowboard Szövetség és a Make Some NOiSE csapata rendkívül alacsony nevezési díjat és kedvezményes buszbérlési lehetőséget alakított ki az iskolásoknak, hogy minél többen nevezhessenek a versenyre.

 

Make Some noise
Make Some noise

 

A Diákolimpián a 9 és 18 éves kor közötti iskolások állnak rajthoz. A versenyszámok a banked slalom lesz, ahol döntött kanyarokkal tűzdelt szlalom pályán mérik össze tudásukat a fiatalok, illetve az olimpiai versenyszámként elfogadott slopestyle, ahol pedig a freestyle versenyzők az ugratókkal és csúszóelemekkel tarkított pályán bizonyíthatnak.

A hat legtehetségesebb induló egy osztrák hosszúhétvégét nyer, ahol edző felügyelete mellett fejlesztheti tovább tudását.

 

A nevezési díj: 2.500Ft, amely tartalmazza az 1 napos síbérlet árát.
A Szövetség igény szerint Budapestről szervezett buszt is biztosít oda-vissza, amelynek költsége 1000Ft/fő

Program:
9.30 óra Megnyitó
10.00 – 12.30 óra Edzés
13.00 – 15.00 óra Verseny
15.30 óra Eredményhirdetés

 

Make Some noise
Make Some noise

 

Korosztályok:
Az értékelés korosztályonként és nemenként történik. A felsőoktatási plusz pontok szerzésének feltétele pedig, hogy minimum 8 induló legyen az adott korcsoportban.
I. kcs. 2003-ban v. később születettek
II. kcs. 1999-2002-ben születettek
III. kcs. 1994-1998-ben születettek

A versenyen részt vehet:
Az alap- és középfokú oktatási intézmények azon tanulói, akik 2013/2014. tanév kezdetéig beiratkoztak egy magyar oktatási intézménybe és a verseny időpontjában az iskola tanulói.
Minden induló a saját felelősségére nevezhet. A versenyszervezőség a versenyen előforduló bármiféle balesetért felellőséget nem vállal. A bukósisak használata kötelező, amelyet a rendezvényen korlátozott számban tudnak biztosítani a szervezők


További információ és előnevezés:

 

Make Some noise
Make Some noise

Hirdetés